Čo keby erotické diskusie boli odfiltrované, aby som ich nevidel v notifikácií, čo robia priatelia?
Toto už začína byť trošku moc. Keď si otvoríte fórum tak na vás vyskočí, že je to najväčšie slovenské fórum s legálnym obsahom, ale sa akým. Za posledný mesiac si nepamätám, že by tu aspoň raz denne nebola anketa o penisoch, hovnách, inceste alebo análnom
ehm šete další nápad mohla by sa kolónka "sex a všetko o sexe" spraviť tak, že by to nevyhadzovalo hneď do toho modrého políčka na hlavnej stránke. Kto by chcel tak by sa pozrel čo sa píše a nemuselo by sa to nasilu strkať medzi normálne fóra.
ktori este necitali nove previdlo pri diskusiach a anketach tu je
1. NOVINKA: Je zakázané zakladať anketu alebo diskusiu, v ktorej sa hlasuje o vylúčení (bane) iného uživateľa BIRDZu. Ak máte sťažnosť na konkrétneho uživateľa, tak sa sťažujte admin-ovi a nezakladajte o tom fórum či anketu.
a) Neexistuje človek, ktorý by tu mohol sedieť 24 hodín denne, 7 dní v týždni aby okamžite mazal všetky blbosti. Admini sú ľudia, čo to robia dobrovoľne, nemajú za to platy a majú aj svoje životy mimo internetu.
b) Na fekálne a iné úchylné témy chýba určitá jasná hranica, kedy by daná téma porušovala pravidlá a kedy už nie. Keď sa blbosti mažú, polovica Birdzu sa sťažuje, že admini sú debili a že sú na nich zasadnutí a mažú im diskusie a ankety... A teraz hľadaj možnosť ako vyhovieť všetkým...
@galinka A) o tom viem ale ked to tu visi aj pocas "fajrontu" pricom polka adminov je online
vyhoviet vsetkym sa neda, stacilo by vyhoviet vacsine. Ved ked neni clovek totalne mimo tak dokaze rozoznat extremne blbu diskusiu od normalnej, bez toho aby potreboval nejake pravidla ktore by sa aj tak obchadzali.
A co keby si ty ignoroval tie temy? Admini tu naozaj nie su len na to, aby cely cas sa venovali BIRDZu a dokladne pozerali kazdu temu, maju aj vlastny zivot. Zato ze su online, este nemusia byt aj pritomny.
Nepaci sa ti tema? Tak do nej nechod. Ak vidis, ze v teme su uz prekrocene hranice, tak kontaktuj admina so ziadostou na zmazanie.
Je to snad take tazke, alebo vsetko musia za Vas robit druhi ludia?
ale fakt nechapem tych ludi, co sem chodia kazdy den a do kazdej negativnej diskusie napisu "suhlasim, s birdzom to ide dolu vodou", ja skutocne NECHODIM na stranky, ktore sa mi nepacia... ale vidim ze existuje kvantum ludi co chodia na stranky co sa im nepacia len sa stazovat... lutujem takych ludi
je tu asi 30 tisíc diskusných tém, nikto nemusí čítať všetko a je jasné, že z toho množstva sa nikomu ani nemôže páčiť všetko... každého zaujíma niečo iné... o tom bol vždy BIRDZ, aby tam každý našiel to svoje... nechápem toľko nenávisti voči ľuďom ktorých zaujíma niečo iné ako teba
@tom áš to je problém birdzu, že sú to 20ročné deti ktoré si myslia že sú dospelé a tolerancia im nič nehovorí. niečo sa im nepáči tak hneď rýpu. kde sú tie staré časy keď sa človek nebál napísať Blog ?
@depropex no nevidim dovod preco by sa niekto mal bat pisat blog, ak sam tvrdis ze su to 20 rocne deti bez tolerancie, tak preco ta trapi ich nazor? pis si blogy ake chces, niekomu sa budu pacit, niekomu nie
@ribo ignorovať? keby si prišiel na hotelovú izbu a našiel by si tam kopu odpadkov a šiel by si sa sťažovať. A recepčný by ti povedal aby si si to nevšímal keď sa ti to nepáči, čo by si robil?
@tomas si robis srandu ze? "nechápem toľko nenávisti voči ľuďom ktorých zaujíma niečo iné ako teba " zaujíma? veď tie témy sú primitívny pokus upútať pozornosť, žiadne otázky k veci tam neboli.
@tomas problem je to ze uz zacina byt moda ze len a len kritizovat. ja si pisem blogy a je mi jedno ci sa pacia ci nie ale taky ludia su doslova ako škodci.
Za hotel si platíš, za toto nie... Skôr by som to prirovnala k stromu s ovocím - môžu tam byť napríklad aj nahnité kúsky (ktorých by sa dalo zbaviť keby ich chodil odtiaľ niekto pravidelne oberať), ale v konečnom dôsledku je len a len na tebe, po ktorom kúsku siahneš... Ak si chceš pozbierať tie hnilé, tak prosím, ale potom sa nesťažuj na neschopnosť majiteľa záhrady, ktorý ti umožnil ísť si z toho stromu natrhať...
A už som narazila aj na témy, ktoré 50% ľudí ofrfľalo že sú to blbosti a že sa to má vymazať a ďalších 50% vyhlásilo, že to je originálne a že to neporušuje nijaké pravidlá a že sa to mazať nemá...
jj s takymi primitivnymi diskusiami/anketami co sa stale opakuju treba skoncovat alebo odfiltrovat. radsej nech tu je menej ale kvalitnych diskusii kedysi sem pribudalo menej diskusii alebo boli zaujimavejsie
tiez sa mi nechce každý den čítať ako si kto honí, koho čo vzrušuje a podobné primitívne zhovadilosti. Také témy vyslovene ignorujem, ale dosť mi vadí, že na tej lište vpravo je z 12tém 10 úchylných a ono sa to vôbec nedá odfiltrovať! Na birdzi je snáď viacej úchylov ako na pokeci, ale tam to aspoň oddelili miestnosťami.
palo a co tak zrusit rovno cele forum a budes snad potom spokojni?! alebo cely web, cely net, cely svet?! kde sa to potom zastavy?! hm?! ty povies ze sa ti nepaci to, dakto ini ze tamto, dalsi ze ine a atad atad atad...a potom sa zrusi uplne vsetko a budeme sediet dakde na luke v lese, nahi lebo aj fabriki na sati dakomu vadili, neumyti lebo aj tovaren na mydlo dakomu vadila ..a atad... to potmo rovno so mozme sa ist past. mam pre teba a tebe podobnix riesenie- proste temy ktore sa ti nepacia necitaj!!!! ja to ties tak robim.
@nikeboy vola sa to napady na zlepsenie birdzu nie napady na ulahcenie ignorovania pri***** rubrik tak tu vravim svoj nazor. vykotim ti do izby skapatu rybu a ked sa budes stazovat poviem aby si ju ignoroval.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
1. NOVINKA: Je zakázané zakladať anketu alebo diskusiu, v ktorej sa hlasuje o vylúčení (bane) iného uživateľa BIRDZu. Ak máte sťažnosť na konkrétneho uživateľa, tak sa sťažujte admin-ovi a nezakladajte o tom fórum či anketu.
cize nepisete @tomas @tenpatic @freedomko @luc.ka atd. ale napisete len @admin
b) Na fekálne a iné úchylné témy chýba určitá jasná hranica, kedy by daná téma porušovala pravidlá a kedy už nie. Keď sa blbosti mažú, polovica Birdzu sa sťažuje, že admini sú debili a že sú na nich zasadnutí a mažú im diskusie a ankety... A teraz hľadaj možnosť ako vyhovieť všetkým...
vyhoviet vsetkym sa neda, stacilo by vyhoviet vacsine. Ved ked neni clovek totalne mimo tak dokaze rozoznat extremne blbu diskusiu od normalnej, bez toho aby potreboval nejake pravidla ktore by sa aj tak obchadzali.
ale s birdzom to nejde dolu vodou
birdz už dávno dolu je....
tu už to nenapravi ani celá čata adminov....
a vlastne ani nic ine....
jedine sa možno držať pravidla menej je niekedy viac
a pýcha predchadza pad
Nepaci sa ti tema? Tak do nej nechod. Ak vidis, ze v teme su uz prekrocene hranice, tak kontaktuj admina so ziadostou na zmazanie.
Je to snad take tazke, alebo vsetko musia za Vas robit druhi ludia?
@tomas si robis srandu ze? "nechápem toľko nenávisti voči ľuďom ktorých zaujíma niečo iné ako teba " zaujíma? veď tie témy sú primitívny pokus upútať pozornosť, žiadne otázky k veci tam neboli.
Za hotel si platíš, za toto nie... Skôr by som to prirovnala k stromu s ovocím - môžu tam byť napríklad aj nahnité kúsky (ktorých by sa dalo zbaviť keby ich chodil odtiaľ niekto pravidelne oberať), ale v konečnom dôsledku je len a len na tebe, po ktorom kúsku siahneš... Ak si chceš pozbierať tie hnilé, tak prosím, ale potom sa nesťažuj na neschopnosť majiteľa záhrady, ktorý ti umožnil ísť si z toho stromu natrhať...
A už som narazila aj na témy, ktoré 50% ľudí ofrfľalo že sú to blbosti a že sa to má vymazať a ďalších 50% vyhlásilo, že to je originálne a že to neporušuje nijaké pravidlá a že sa to mazať nemá...
Listujte si v takej ktorá vás zaujíma.
Keď vás nebavia diskusie o penise tak do nich nechodte. Taký problém prekliknúť 3 krát myšou?