niekedy by nás niektoré veci dokázali zraniť takže všade by bola totálna úprimnosť na jednej strane možno dobré na druhej asik dosť bolestivé,., takže asik ako kedy,.,.
Nedialo by sa nic. lebo keby sme vseci vedeli citat myslienky tak by si kazdy daval pozor na kazdeho, neboli by ziadne podvody alebo by boli ale prespekulovane tak, zeby nepomohla ani to citanie myslienok.
ved keby sme vedeli čítať myšlienky všetcia to by bolo o ničom..... to by nebolo ono, brali by sme to ako samozrejmosť a premýšlali by sme inak... Keby to však vedelo iba pár ludí na správnych miestach... no neviem ako by to cele dopadlo...asi nie moc dobre tajomstá apretvárka su predsa len na niečo dobre
určite by sa nezrútil...a podľa mňa ani nie je dobré čítať myšlienky iných....môžeme sa totiž dozvedieť mnoho vecí, ktoré by sa nám nepáčili...a...bolo by to zasahovanie do súkromia danej osoby...
hej ... myslim,ze mate vsetci pravdu... svet sa bez pretvarky nezaobide... aj ked ja osobne by som racej chcela vediet vzdy pravdu... aj ked by bola ako kolvek kruta a akokolvek by ma zhodila na kolena...
Nechcela by som, aby mi niekto čítal myšlienky a zároveň by som ani ja nechcela čítať myšlenky niekoho iného.
Myšlienky sú osobné. Ak chceme, aby ich pozanli iní ľudia, stačí ich povedať nahlas.
Navyše, keby všetci ľudia vedeli, čo si tí druhí myslia, tak by nikto nemal jediného priateľa. Veď aj vy všetci ste si už pomysleli hoci aj o svojom najlepšom kamošovi/kamoške, že je idiot. Nevyslovili ste to a neskôr ste to dokonca oľutovali. No čo keby váš kamoš tú myšlienku poznal. Bol by ešte vaším kamošom?
Bylo by to super teda ale i by nam fakt hrabalo už z toho xD no třeba yako kdybych uměla číst myšlenky jiným lidem (kámoši atd...) aspon bych vedela co si o mne doopravdy mysli a jestli lžou atd.. to bylo dobré
13..no je to pravda ale zase bys veděla na čem jsi jaké máš falešné...a nebo nemáš falešné kámoše kámošky...aspon bych vedela žhe je mám poslat do dupy...a ne aby mne využivali atd....
@14 podľa mňa všetci tvoji kamoši si už aspoň raz o tebe pomysleli, že si pekná hus. Takisto ako si to pomysleli moji priatelia o mne. Našťastie ale neviem, kedy sa to stalo, preto sme sa na tom ani nemohli pohádať, a tak som (NAŠŤASTIE) nestratila priateľa kvôli nejakej debiline
@14 to je rpavda ale ty si si nikdy o nikom nemyslela nič zle, v ten moment to s teba v myšlienkach vyletelo ale nemyslela si to tak...keby vieš čítať myšlienky tak by si nečakala na vysvetlenie a ... bola by si bez priatelov..
pozrite si hrdinov ale tak keby viem iba ja čítať myšlienky bolo by to skvelé, dokonale by som toho využil napr zmaturovať na samé 1 bez učenia (ústne)
Radšej si to ani nepredstavujem. Podľa môjho názoru by to ihneď každý chcel využiť - a tak by začali vojny - všetky štáty by na seba zaútočili jadrovými zbraňami - čo by viedlo k totálnemu zničeniu celého ľudstva a k celému zničeniu našej planéty - nič by zo Zeme nezostalo iba púšť.
18 a mozno nie pust,ale nieco krasne... mozno by cely svet padol ale na druhej strane by sa stvoril novy... lepssi,krajsi.. ( aj ked je fakt,ze to o krasnom svete je dost naivna myslienka a skor sa priklanam k pusti)
nestela by som citat myslienky a ani nikomu by som to nepriala by sa zblaaznil z tolkyych myslienok a okrem toho kazdeho osobna vec su myslienky a do toho mu nikto nema co zasahovat.....
to by bolo riadne odveci keby celý svet má takú schopnosť, ale ak niekto pozerá hrdinov, tak nebolo by zlé keby tú schopnosť mal trebárs jeden človek len, dobrý človek
fuuh to je tazka otazka, ale asi by to nedopaldo dobr,e mylsim ze vecsina ludi si obcas mylsi o niekom nieco co ani nemylsi tak vazne a zbytocne by vzniklo vel anenavisti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
aj keď niekedy je dobré vedieť čo si človek myslí ale zasa...
niekedy je zas lepšie nevedieť všetko takže tak.
ale nemám rada klamstvá
pretoze niekedy jednoducho chces pocut klamstv
alibisticke a pohodlnejsie nepoznat pravdu, ja viem...
Myšlienky sú osobné. Ak chceme, aby ich pozanli iní ľudia, stačí ich povedať nahlas.
Navyše, keby všetci ľudia vedeli, čo si tí druhí myslia, tak by nikto nemal jediného priateľa. Veď aj vy všetci ste si už pomysleli hoci aj o svojom najlepšom kamošovi/kamoške, že je idiot. Nevyslovili ste to a neskôr ste to dokonca oľutovali. No čo keby váš kamoš tú myšlienku poznal. Bol by ešte vaším kamošom?
@9 suhlas s tebou