Mame krasne zvierata,mame krasne Tatry,mame krasne jaskyne a pod . Ale slovenske dievcata su najkrajsie na svete A to nehovorim zaujato preto,ze som Slovak.
nastastie ma nikdo nepredbehol tak ma zaujma preco tam nieje moznost ja?ved niesom ja krasny picha slovenska
@5 presne isteho casu chcela politicka zriadit vilet pre zahranicnich ludi na lunik devet mi im chodime za indianmi a oni knam za rommami ved sa musime ukazat ze aj mi mame indianov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@5 presne isteho casu chcela politicka zriadit vilet pre zahranicnich ludi na lunik devet mi im chodime za indianmi a oni knam za rommami ved sa musime ukazat ze aj mi mame indianov
tatry sú od víchrice len zúfalejšie a zúfalejšie. kto hlasuje za vysoké tatry toho podľa mňa moc po slovensku nepobehal
a načo nám je pekná príroda, keď ju aj tak len devastujeme? a služby sú u nás na bode nula?
Ale nehorázne sa mi páčia hory, lesy, horské potoky, salaše, skanzeny a tak.