@nespiacakraska nie naštastie, nemám tie potvory, len som počula príbehy a káble sú ešte fajn lebo to vymeníš (aj toho škrečka, alebo zajaca ak ho pokope ale s nábitkom je to horšie
@marjy77 V prípade kralička bol problem že sme predlzovacku nechali na zemi a zabezpečili sme ju jednoducho. Keď bol pustený, zdvihli sme ju...
Teraz mame väčšinu káblov za nábytkom, predlzovacku tak isto a nabyjacky na zemi nenechavame. A samozrejme ak je Činčila pustena dávame pozor na to čo robí a kam lezie. Aj sme jej znemožnili dostať sa na niektoré miesta, pretože činčila rada lezie do rôznych špár.
A nie, zatiaľ nám žiadny hlodavec nábytok nezničil, po 1.sme na neho davali pozor a po 2.zabezpečovali sme mu dostatok pre neho vhodných vecí na ohlodavanie.
Ak máš zvieratko čo ti uteká z klietky, treba zistiť ako sa mu to darí a zabezpečiť klietku aby to nerobilo.
Myslim že toto fórum je trosku o niečom inom, ak by zakladateľka chcela vedieť odpoved na tieto otázky opýta sa ona sama. Ak máš ty otázky ohľadne chovu malých zvieratiek kľudne mi napíš, aby sme zbytočne nespamovali toto fórum.
@nespiacakraska moja švagriná má králika a toho tiež takto zabezpečuje (prehrýzol jej minimálne jednu nabíjaćku a sluchádka), takže mám o tom akú takú predstavu už, ale si zlatá źe ma informuješ. Dobre ešte jedna krátka otázka, to sa neoplatí do TS: čo keď to zviera vie aj vyskakovať/liezť hore? potom si musíš zabezpečiť celý priestor, nie len popri zemi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ak máš zvieratko čo má chúťky hlodat, tak si ich zabezpečíš.
Teraz mame väčšinu káblov za nábytkom, predlzovacku tak isto a nabyjacky na zemi nenechavame. A samozrejme ak je Činčila pustena dávame pozor na to čo robí a kam lezie. Aj sme jej znemožnili dostať sa na niektoré miesta, pretože činčila rada lezie do rôznych špár.
A nie, zatiaľ nám žiadny hlodavec nábytok nezničil, po 1.sme na neho davali pozor a po 2.zabezpečovali sme mu dostatok pre neho vhodných vecí na ohlodavanie.
Ak máš zvieratko čo ti uteká z klietky, treba zistiť ako sa mu to darí a zabezpečiť klietku aby to nerobilo.
Myslim že toto fórum je trosku o niečom inom, ak by zakladateľka chcela vedieť odpoved na tieto otázky opýta sa ona sama. Ak máš ty otázky ohľadne chovu malých zvieratiek kľudne mi napíš, aby sme zbytočne nespamovali toto fórum.