Priatel bude mat 11. maja narodeniny (19) a ideme na chatu aj s kamaratmi a ja neviem čo mu mám kúpiť nie sme spolu dlho ešte iba mesiac a vôbec neviem čo mu mám kúpiť.. poraďte mi... píšte hocijaké nápady.. čo by ste chceli na 19-tku vy ?
a po mesiaci, pokiaľ by som toho človeka predtým už dlhšie nepoznala, by som si ťažkú hlavu nerobila urobila by som tortu na chatu, kúpila mu nejaké spoďáre, nejakú fajnú sladkosť, čo má rád a bolo by. čo viac tam chcieť
presne toto som riešila v marci 11teho mal narodky, boli sme spolu ani nie mesiac a ja som fakt nevedela, že čo. Nakoniec som mu dala spraviť hrnček s nápisom "drinking like a boss" aj s meme fejsom a zožal úspech pred všetkými teraz ho má vystavený ako veľký boss na intráku na poličke ja by som rozhodne nekupovala nič vážne
nehovoriac o tom, ze zohladnujuc fakt, ze ste spolu len mesiac, ty ho musis poznat lepsie ako my. takze ja na rozdiel od @sandy114 by som prijal i plysaka.. no skor by to malo byt nieco uzitocne..
urcite vies co ho bavi.. ako travi cas.. tak sa podla toho zariad..
alebo, ked uz sa musis pytat, tak skus niekoho zo spolocnych znamych, co ho poznaju dlhsie.. alebo tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a po mesiaci, pokiaľ by som toho človeka predtým už dlhšie nepoznala, by som si ťažkú hlavu nerobila urobila by som tortu na chatu, kúpila mu nejaké spoďáre, nejakú fajnú sladkosť, čo má rád a bolo by. čo viac tam chcieť
to sa kupuje lesbickému páru a nie chlapovi, na čo by mu asi bol..?
inak mňa osobne tešia dobré knihy v akomkoľvek veku, ale ja som možno divná...
len nie plýšáka, 19 ročný chlap sa bude cítiť trápne a ak ti povie, že je to milé, tak klame aby si nebola smutná
nehovoriac o tom, ze zohladnujuc fakt, ze ste spolu len mesiac, ty ho musis poznat lepsie ako my. takze ja na rozdiel od @sandy114 by som prijal i plysaka.. no skor by to malo byt nieco uzitocne..
urcite vies co ho bavi.. ako travi cas.. tak sa podla toho zariad..
alebo, ked uz sa musis pytat, tak skus niekoho zo spolocnych znamych, co ho poznaju dlhsie.. alebo tak