fakt, rozmýšľam nad tým asi už od leta ale akosi ma nič nenapadá... problém je že on nemá žiadne intenzívne hobby, jedine je gamer, čo mu stále vyčítam a nenávidm to, takže žiadne hry mu nekúpim proste, aj povedal že to nechce... čo by ste mi odporučil
Knihu, teda príbeh nejakej hry, ktorú má... napr. Mass Effect, Assasin's creed- neviem, či to hráva, možno to už aj má, ja len čo počujem od spolužiakov A dokonca si ju v blízkom čase idem prečítať aj ja, lebo sme sa so spolužiakom stavili, či ma to bude baviť
@taito tak som nad tým rozmýšľala, ale čo také? má talbet, 3jadrový pc, pohode mobil
@uggla@piter09 a @dandybrendy ja som to chcela, konkrétne dačo z warcraftu ale povedal on sám že zbytočne lebo on by to nečítal :/
@veroniques ano veď to plánujem samozrejme romantický večer, ale chcem aj niečo materiálne aj keď to nieje o tom
@flagrantine sex to neberiem ako darček ale ako súčasť vzťahu
@faino prosím pekne ja ho poznám veľmi dobre, ale chcem návrhy, mám nejaké nápady, ale čo keď mi niekto odporúči niečo lepšie a viem, že by ho to potešilo?
@dandybrendy každý má nejaké svoje muchy, a nikto nieje dokonalý chodím s ním lebo ho milujem a aj on mňa, nejde tu o hobby atď... len ho chcem potešiť AJ hmotnou vecou...
@dandybrendy veď máme, joj, ale to keď si dlho s niekym spolu tak mu to "niečo" po čom v tej chvíli túžu kúpiš, keď sa dá... a niektoré veci berieme ako samozrejmosť..
@klaudiqaaa som rada, aj že nieje kurevník atď... tak on tú gamerskú myšku už má, joystick by podla mna nepoužíval ale skúsim sa ho nepriamo spýtať, a slúchadlá tiež ne lebo má riadne fajné repráky a stále mu hrá huddba miesto tých zvukov z hier
môj sa nevie rozhodnúť čo chce...rozmýšľa o nejakej hre, ktorú by som mu mohla kúpiť, lebo on je tiež z tých čo by sa najradšej len hrali ale rozmýšľam aj nad mikinou. Chce si kúpiť ex. disk tak už som aj nad tým dumala, žeby som mu ho zaplatila ja...času ešte dosť snáď sa rozhodne
vždy sa ho pýtam čo chce, aby som mu nekúpila len nejaké blbosti ale samozrejme dostane aj tie
@istsinka externý disk som vyhrala pred 2 týžňami 500GB ale tak hm, skús mu kúpiť diablo 3ku, aj keĎ ževaj to je blbé, ja neviem, abo plno nových hier vyšlo, ja sa v tom nevyznám, len čo počujem od jeho resp. jeho kamošov
@koalkoo on má vyhliadnutý nejaký 1tb za 70€ ...vraj dobrá cena a diablo on nechce lebo jeho brat si kúpil a potom mu ho dá ale má nejakú vybranú to steamu
@istsinka tam môj kamoš fuuurt nakupuje tak asi hej, lebo čo som pozerala na nete kolko môj mohol stáť, tak cena bola kolo 50e, takže to sa mu oplatí nech skúsi sledovať kamošovu stránku, často tam dáva steam kódy » www.facebook.com/gamers.memes?fr...
Tak v tomto veku by som už nejaké materiálne veci nekupoval, teda jedine ak nechceš mu kúpiť mobil za 300 ečiek alebo také niečo tak potom smelo do toho Väčšinou mi kupovali kozmetiku alebo takéto "blbosti" čo ma síce potešlo ale radšej by som (od priateľky) určite dostal lístky na koncert, nejaký zážitok pre vás dvoch napr. paintball, skok s padákom atď.
Aspoň budete mať na čo spomínať, rozprávať sa o niečom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
chodte niekam von, spravte si prijemny den, zabavte sa
Ja som vzdy uprednostnoval listky na volaky koncert a dovolenku pre dvoch. Samozrejme to co sa jej paci a nie zasadne mne.
@uggla @piter09 a @dandybrendy ja som to chcela, konkrétne dačo z warcraftu ale povedal on sám že zbytočne lebo on by to nečítal :/
@veroniques ano veď to plánujem samozrejme romantický večer, ale chcem aj niečo materiálne aj keď to nieje o tom
@flagrantine sex to neberiem ako darček ale ako súčasť vzťahu
@faino prosím pekne ja ho poznám veľmi dobre, ale chcem návrhy, mám nejaké nápady, ale čo keď mi niekto odporúči niečo lepšie a viem, že by ho to potešilo?
vždy sa ho pýtam čo chce, aby som mu nekúpila len nejaké blbosti ale samozrejme dostane aj tie
Aspoň budete mať na čo spomínať, rozprávať sa o niečom
www.tuningovesvetla.sk