ľudia,poradte,o tyzden presne ma moj chlapec promocie,chodim s ni uz roky,okrem kytice neviem,co mu mam kupitr nenosi nič take ako hodinky,naramky,alebo co ...a chcem samozrejme niečo aj financne mne dostupne ,cize nie velmi drahe ...prosim ludia,pora
no ja mám taký istý problém teraz v piatok má štátnice (no vlastne oni nemajú pravé štátnice len obhájenie bakalárky) a neviem že čo mu dám v nedeľu má meniny dokonca
čiže možno za bc dostane tortu a nejaké prekvapko na noc a na meniny mu už kúpim to čo chce
niečo na pamiatku by som chcela...okrem tých kvetov ..ale fakticky neviem čo ,niečo ,čo by si pamatal,ale ked ja som mu už tolko toho strašne veľa dala,všetko čo ste tu menovali som mui dala okrem výletu ,lebo na to nemám ,kedže študujem takže ..nejaký iný návrh ?
@itsinka tak čo mu ideš kúpiť ? lebo ja som zúfalá,vonaviek má sto,nič iné nenosí ako retiazky a pod,výlet na horách je pass úplne,nemáme čas na to a ani peniaze,perá už má odo mna,aj zápisníky,a knihy nečíta takže naozaj som zúfalá,nemám mu čo kúpiť vlastne : disappointed:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
toto je presne o čom hovorím
čiže možno za bc dostane tortu a nejaké prekvapko na noc a na meniny mu už kúpim to čo chce
A vzhľadom na to že nič o ňom nevieme tak mu kúp zoskok padákom