Sme v devine, čiže posledný ročník a v triede sa skladáme na niečo pre triednu učitelku len nás nenapadá čo také. Poraďte niečo v rozmedzí 0-80€. Predom vďaka.
Našej bývalej triednej kúpili minulý rok spolužiačky strieborný náramok. Ona ho teraz stále nosí. Ale nie všetci sme sa zložili. A zase jedna kamarátka dali svojej triednej jej karikatúru. A tuším plyšáka
my sme kúpili meter a pol vysokého medveďa plyšového...už vtedy som si myslela, že to je blbosť a myslím si to aj teraz...stál nás 2000 Sk a mňa mesiac streus, kedy som do každého hučala, nech m donesie prachy
Bola to mladá baba, tak to vzala s humorom a asi sa celkom aj potešila, ale niekto starší by asi nebol až taký nadšený...
A vo vedľajšej triede kúpili parfum, lenže sa netrafili do vkusu
A ešte niekto mi vravel, že kúpili kaktus, nejaký väčší, len neviem, či ako recesiu alebo naozaj
my sme sa našej pýtali, čo chce, nech nekúpime sprostosť a keďže bola slovenčinárka, tak chcela Nové pravidlá slovenského jazyka, či tak nejak sa tá kniha volala, no do poslednej chvíle ju ešte nemali v žiadnom kníhkupectve, tak sme jej kúpili takého obrovského plyšáka a uviazali mu okolo veľkú modrú mašľu, na ktorú sme jej napísali venovanie a všetci sme sa podpísali...
inak, už ani neviem, čo sme dali našej triednej z gympla, toto bola vždy záležitosť niekoho iniciatívneho, kto si presadil svoj darček, ktorý sa vôbec nikomu okrem jeho samotného nepáčil.. zvyklo to byť drahé, gýčové a nepotrebné.
a samozrejme ešte sa dá nájsť námet aj vo filme Clerks II ...
chceli sme kúpiť retiazku, ale napokon sme sa dohodli na knihách. Tie, čo sme jej kúpili by ju mali zaujímať.....a potom také nepotrebné ďakujeme! na veľkom výkrese a okolo toho naše podpisy
my sme tej našej spravili taký obraz a sú tam fotky proste každeho z triedy a z vyletov a tak a dali sme to do rámu to má na celý život si myslím a nikdy nezabdune ... inak ešte neviem ako zareaguje tak som zvedavá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Bola to mladá baba, tak to vzala s humorom a asi sa celkom aj potešila, ale niekto starší by asi nebol až taký nadšený...
A vo vedľajšej triede kúpili parfum, lenže sa netrafili do vkusu
A ešte niekto mi vravel, že kúpili kaktus, nejaký väčší, len neviem, či ako recesiu alebo naozaj
asi nič použiteľné...
a ona nám tiež kúpila darčeky - pero a hrnček
a samozrejme ešte sa dá nájsť námet aj vo filme Clerks II ...
Len tam je pravdepodobné, že by sa to nepáčilo ani tomu, kto to bude obstarávať a dokonca ani samotnému darčeku
Kúpili jej mužský?
to neviem možno...