Ahojte, poradil by mi prosím niekto? Za rady vopred dakujem
Potrebujem kúpiť nejaký darček kamoške k 18. No 18 má človek len raz za život tak by to malo byť niečo orginálne. Kamoška je tzv.´módna lady´ ale šperk som jej dala už minulý rok. A
tam ide skôr o ľudí si myslím, nie o darčeky, spravte jej žúrku...všetci kámoši... posledný krát infantilné balóny, mufin so sviečkou, kúpte jej lampión a chojte ho o polnoci pustiť... šak toho sa dá tolko... ak ste kamošky tak na niečo prídeš, musíš vedieť čo by sa jej rátalo, páčilo..
@kikusqa205 vykašli sa na čokoládu, spravte smotanovú tortu s piškotami a čokoládovým topingom jej tam niečo napíšte, a hneď je to originálejšie... čokoládu dostane od hocikoho, ale málokto sa bude ondiať s tortou..
@kikusqa205 ja som dostala od kamarátky (síce na 17-tku, ale fakt ma to potešilo) DVD Sex v meste a Sex v meste 2, čo sú moje obľúbené filmy. Bol to originálny darček a cenila som si ho hlavne preto, že sa s tým určite natrápila, keď tie filmy sťahovala na CD-čka, keď ich potlačovala, keď to tam všetko nastavovala a tak Videla som, že jej na mne záleží, že to proste neurobila tak, že vbehla do prvého obchodu, kúpila tam nejakú somarinu k osemnástke, ale že chcela, aby som si ten darček užila. To je najdôležitejšie, nech si ho zapamätá a užije, ty ju musíš poznať, skús jej spraviť tiež takéto DVD alebo choďte spolu na koncert alebo niečo také
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
myslela som to tak, že iba raz v 18 vstupuješ do dospelosti.
A prosím odpuste blbé poznámky
» www.rajdarcekov.sk/product/minitri...
Fľašu kúpi väčšina a čo tak niečo orginálnejšie
My sme už dávno dohodnutý, že oslavovať sa bude na chate
Ja viem, že sú dôležitý ľudia ale niečo okrem dezertu/ čokolády jej musím dať