Som mladé dievča, spoločenské a tak. Ale keď dôjde na krájanie chleba.. som bezradná. Totiž ide o to, že neviem, čo mladých ľudí zaujíma tak všeobecne. Nejaká téma, ktorá by zaujala aspoň 90% mladých ľudí. Mám pocit, že ma zaujímajú odlišné veci
serialy !
no ale treba rozlisovat mladych ludi a birdzakov. birdzaci su tiez mladi ludia, ale zaujima ich skor zlozenie vegetarianskych granul pre macky, ktore semiacko bude najlepsie na obed, ci je lepsia skupina NikdyONichNiktoNepocul alebo skor skupina OTychtoUzTotalneNiktoNepocul, kto bol menej bezcitny v koncentracnom tabore, kto je vacsi asocial, ci je lepsie zit zo vzduchu alebo z vody, diskusie o tom, v ktorom fastfoode budu robit ti uboziaci co nestuduju jadrovu fyziku v kombinacii s biochemiou (ako 90% mladych ludi na tejto stranke)... a tak.
no ale normalnych ludi fakt zaujimaju serialy
Sexuálne deviácie, nezamestnanosť, kauza vlaky zadarmo, čo budeš robiť po škole?, vzťahy samozrejme, oblečenie, cestovanie, jedloooooo, možno nejaká kultúra (podľa spoločnosti)...
no ak mas naozaj tych 6 rokov klobuk dole ze tak mlady uz vie o takychto veciach tolko na moj nazor znie ze mas urcite viac ale na tuto temu si sa vyjadril ako sa patri, cize spravne tieto veci presne ako si to dokonca v poradi vymenoval vacsinu ludi a spolocnosti zaujima
koľko vesmírov existuje? prečo nedokážeme nájsť ani štipku dôkazu extraterestriálneho života? ako vznikol život? čo je vedomie? čo je gravitácia? kde som, keď sa mi sníva? čo sa nachádza za horizontom udalostí? hýbe sa môj vlak, alebo ten vedľa? ako rozvinúť potenciál a dosiahnuť realizáciu? ako neskončiť ako moji rodičia? kam na zemi má dnes ešte zmysel dezertovať? ako byť slobodným? a kopa iných otázok...
celkovo si myslim ze ich nezaujima politika,ekonomika nejake nepokoje atd proste vsetko dolezite vo svete ale drviva vacsina vie ze nicki minaj ma novu rit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
90% mladych zaujima veda? wut
no ale treba rozlisovat mladych ludi a birdzakov. birdzaci su tiez mladi ludia, ale zaujima ich skor zlozenie vegetarianskych granul pre macky, ktore semiacko bude najlepsie na obed, ci je lepsia skupina NikdyONichNiktoNepocul alebo skor skupina OTychtoUzTotalneNiktoNepocul, kto bol menej bezcitny v koncentracnom tabore, kto je vacsi asocial, ci je lepsie zit zo vzduchu alebo z vody, diskusie o tom, v ktorom fastfoode budu robit ti uboziaci co nestuduju jadrovu fyziku v kombinacii s biochemiou (ako 90% mladych ludi na tejto stranke)... a tak.
no ale normalnych ludi fakt zaujimaju serialy
A máte pravdu asi všetci. Sex je univerzálny a zaujíma každého.
no ak mas naozaj tych 6 rokov klobuk dole ze tak mlady uz vie o takychto veciach tolko na moj nazor znie ze mas urcite viac ale na tuto temu si sa vyjadril ako sa patri, cize spravne tieto veci presne ako si to dokonca v poradi vymenoval vacsinu ludi a spolocnosti zaujima
Dolezite je co v zivote chces dosiahnut, co obetovat, dolezity je ciel
Poslednú dobu nenormálne dávaš!
ani trochu