psychofyzika?..experimentálna psychológia?..behaviorizmus, neobehavioralizmus alebo kognitívno behaviorálne smery?..nebodaj geštaltistická psychológia..možná je aj humanistická psychológia ba aj základné dimenzie psychiky, ale viac ma trápia poznávacie ko
No neviem, či som správne pochopila, ale pochopila som to tak, že si mal skúšku a nevieš ešte výsledky.
A ten pocit dobre poznám, tiež sa výsledky málokedy dozviem hneď, skoro vždy až o pár dní a ak si človek nebol všetkým istý, tak to čakanie nie je bohviečo...
...mna trapi nerozhodnost ci ist spat alebo internetovat, ci zajtra ist na 0.hodinu telesnej alebo nie, ci si mam umyt zuby elektrickou alebo normalnou kefkou, ci dostanem 4 alebo 3 z matiky, ci mam spat na lavom alebo pravom boku, ci si dat zajtra botasky alebo zimne topanky, ci byt alebo nebyt (A) (zdravotne som ok)
Mna momentalne trapi taktiez cakanie na vysledky z etiky a psychologie. Ale co je este horsie, ze sa nestiham naucit na skusku vsetky smery a ujov filozofie...
mna to sice o deviatej netrapilo ale teraz ma uz trapi to skuskove, joj, iba ste mi to pripomenuli zase raz, a ako na just ste s tou psychologiu zacali...super...TESIME SA NA STREDAJSIU SKUSKU!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
to sa nezmestilo do stavu vsak?
A ten pocit dobre poznám, tiež sa výsledky málokedy dozviem hneď, skoro vždy až o pár dní a ak si človek nebol všetkým istý, tak to čakanie nie je bohviečo...