20. no aktualne som si pred par dnami zase stiahol klasiku Stronghold Crusaders
tak teraz to drtim a inak -
LotR: Battle for Middle Earth - Rise of the Witch king, Command Conquer Zero hour, Age of Empires III Asian Dynasties, Warhammer 40K: Dawn of War: Soulstorm a Star Wars Empire at War
co sa tyka ostatnych: Sacred Underworld, Jade Empire, KOTOR I,II , Unreal Tournament III, Oblivion, SW:Battlefront II. Titan Quest, a este Ragnarok
21. v Strongholde Crusader som profik, napisal som k nemu mnoho clankov do scorpion wincheatra ...rozmyslam ze si to znovu stiahnem...
datadisk k BFME by mi uz asi sekal...ja hravam momentalne len stare hry...tie novsie sa mi nechce stahovat ...spominany WC3, 7 kingdoms 2, knights and merchants, cs 1.6, kotor 1 som presiel za dobro aj zlo za zenu aj chlapa...ale uz aj s nim som mal na plnych detailoch problemy...a sere ma tam system boja...ja potrebujem akciu ako napr. jedi knight jedi academy
Poznám pár ľudí čo sú od tejto hry závislí - tak to bude musieť byť naozaj ,,dobrá,, hra ale ja ju radšej neskúšam pretože sa veľmi ľahko stávam závislím
Ked výjde Warhammer 40000 mmo tak da wowku na prdel už Warhammer Fantasy vyzerá byť lepšia plus tá cena za mesiac 150 sk je oproti 500 za wow omnoho lepšia. A už som aj čítal tí čo hrali betu že je tu neprekonatelné pvp. WoW= Waiting on Warhammer. A aby ste nepovedali tak wow som hrával dva roky ako šialenec chvílu aj na ofíku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
pockat, World of Warcraft alebo klasicky?
WoW neznasam, strasna blbost..
tak teraz to drtim a inak -
LotR: Battle for Middle Earth - Rise of the Witch king, Command Conquer Zero hour, Age of Empires III Asian Dynasties, Warhammer 40K: Dawn of War: Soulstorm a Star Wars Empire at War
co sa tyka ostatnych: Sacred Underworld, Jade Empire, KOTOR I,II , Unreal Tournament III, Oblivion, SW:Battlefront II. Titan Quest, a este Ragnarok
datadisk k BFME by mi uz asi sekal...ja hravam momentalne len stare hry...tie novsie sa mi nechce stahovat ...spominany WC3, 7 kingdoms 2, knights and merchants, cs 1.6, kotor 1 som presiel za dobro aj zlo za zenu aj chlapa...ale uz aj s nim som mal na plnych detailoch problemy...a sere ma tam system boja...ja potrebujem akciu ako napr. jedi knight jedi academy
dalej do TS!
ne tu na fore
dievcatko, kazdy tupec si vsimne, ze tie dva nicky su tvoje