hmmm... neznášam takých chlapcov, ktorí namotávajú dievčatá a každej jednej píšu to isté.... možno to niektorí myslia vážne ale ja takým veriť nemôžem, nedokážem... pozri už takých lások bolo na svete veľa... keď sa chlapec nespamätá zabudneš na neho
Najprv pisete vsetko je ok a ked sa uz konecne vidite tak sa spolu bavite pobiedne?jeeejda..mali by ste sa stretnuta normalne porozpravat,pobavit..len ci by mal zaujem..a fakt niektory chalani maju talent na poblaznenie.
Suhlasim s @hipi v tom, ze niektori chalani maju talent na poblaznenie a ty si takeho stretla a uplne sa namotala na jeho sladucke reci.
Aby ti niekto len na zaklade pisania vravel ako ta velmi miluje a niky ta nepodvedie, ale zaroven vie, ze vam to nevide, ciste namotavacky a na takychto chalanov sa uz len smejem
A k tomu pozvaniu na chatu, ci ku nemu domov , jasne neslo mu len o to, boli by ste tam sami a cely cas sa len rozpravali mas 18, uz by si taka naivna byt nemusela...
Ja by som sa nevedela namotat cez net, ale poznam parik ktori sa takto lubia uz tri mesiace a myslim ze sa naozaj lubia, aspon ona je do neho uplne rachnuta...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
napis mu nech pride za tebou.. nech sa spoznate.. ty vies co od toho cakas a zistis co si o tom mysli on..
ak sa ti raz vyhovori tak ho trosku tlac do toho stretnutia..lebo po nete je vsetko krasne.. no ak mate byt niekedy spolu.. stretnut sa musite..
ja drzim palce.. nech to vyjde.. a pls drz i ty mne ;o)
Aby ti niekto len na zaklade pisania vravel ako ta velmi miluje a niky ta nepodvedie, ale zaroven vie, ze vam to nevide, ciste namotavacky a na takychto chalanov sa uz len smejem
A k tomu pozvaniu na chatu, ci ku nemu domov , jasne neslo mu len o to, boli by ste tam sami a cely cas sa len rozpravali mas 18, uz by si taka naivna byt nemusela...
ano @tikalok precitaj si to a nezabudni to zverejnit do noveho casu
Ze Janosik