ja by som sa len chcela opýtať ci to len ja si myslim že ma moj priatel lubi menej ako na zaciatku našich 2 rôčkou ako ho prebrat k životu a dať mu najavo nech je romanticky potesilo by ma to.
Si v ťažkej situácii. Dva roky je krízový čas. Ak bol do teba do teraz zamilovaný znamená to že v jeho tele sa tvoril fenyletylamin. Táto látka spôsobuje zamilovanosť. Lenže po cca dvoch rokoch sa v tele prestane táto látka tvoriť a to znamená že človek prestane byť zaľúbený. Preto je to krízový stav, pretože každý hľadá kde sa stratila tá veľká vášeň. Veľa vzťahov sa v tomto čase rozpadne. No ak si naozaj rozumiete tak len teraz začne ten skutočný vzťah....už bez chémie. To už je také silné puto. Nie ste spolu preto lebo vás drží spolu nejaká chémia(vášeň), ale ste spolu preto lebo sa máte radi. Váš vzťah teraz prejde do takého silného priateľstva. Jednoducho začne niečo nové.....len už musíš zabudnúť na tú vášnivú lásku.
Typek: Celkom fajn....ale na niekoho to zaberie a na niekoho nie. Napr. na mňa také veci nezaberajú. Ja večeriam pri sviečkach len keď vypnú prúd. Ale naňho to môže zabrať(ak je romantik). Po dvoch rokoch by si mohla vedieť čo sa mu páči a podľa toho niečo dobré zorganizovať.
praveze to je tak...ze jednia chvila kedy citim ze ma ma rad je pri milovani, ale to je len par minut ved viete ako to pri milovani byva.
ja som strasny romantik dievca ktore veri na princov možno je to hlupe a vy chlapci to nemate radi ale co mam robit ked som uz taka a on len same ksefty okolo pc(v tom je fakt doma)dobre som rada ked si zarobi potom sa mam aj ja dobre, ale to nieje iba o tom
on mi povie ze mi da aj modre z neba ale ja chcem aby to bolo take ako predtym. ved koli mne aj schudol robil vsetko aby uputal moju pouornost a teraz :´-(
aj som sa ho opytala ci ma uz nelubi a on na to
vies ked ti nedam na ulici francuzaka to neznamena ze ta nelubim, ale on mi ho neda uz vobec len ked ho schmatnem ja. nemam ani najlepsiu kamaratku ani nikoho komu by som sa zdôverila preto som sa sem prihlasila ze sa hadam dakto najde kto mi poradi.
Drag-on vazim si tovoju mudru radu z uprimneho srdiecka
Typek dakujem za radu ale to by nezabralo vecera by sa skoncila a pokracovalo by to rovnako.
a este jedna jeho oblubena veta:
ak sa ti nepaci co robim tak si najdi niekoho ineho ja ta mam rad.
ale vôbec to tak nedava najavo. som strateny pripad disappointed:(((((((((((((((((((((((((((((
no tak možno je ten comment uz neaktualny ale je to strašne smutny staw ja newiem čo by som robila keby som sa tak citila asi sa o tom wazne porozprawat ale ked reaguje takto tak newiem newiem ako by som to riešila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
praveze to je tak...ze jednia chvila kedy citim ze ma ma rad je pri milovani, ale to je len par minut ved viete ako to pri milovani byva.
ja som strasny romantik dievca ktore veri na princov možno je to hlupe a vy chlapci to nemate radi ale co mam robit ked som uz taka a on len same ksefty okolo pc(v tom je fakt doma)dobre som rada ked si zarobi potom sa mam aj ja dobre, ale to nieje iba o tom
on mi povie ze mi da aj modre z neba ale ja chcem aby to bolo take ako predtym. ved koli mne aj schudol robil vsetko aby uputal moju pouornost a teraz :´-(
aj som sa ho opytala ci ma uz nelubi a on na to
vies ked ti nedam na ulici francuzaka to neznamena ze ta nelubim, ale on mi ho neda uz vobec len ked ho schmatnem ja. nemam ani najlepsiu kamaratku ani nikoho komu by som sa zdôverila preto som sa sem prihlasila ze sa hadam dakto najde kto mi poradi.
Drag-on vazim si tovoju mudru radu z uprimneho srdiecka
Typek dakujem za radu ale to by nezabralo vecera by sa skoncila a pokracovalo by to rovnako.
a este jedna jeho oblubena veta:
ak sa ti nepaci co robim tak si najdi niekoho ineho ja ta mam rad.
ale vôbec to tak nedava najavo. som strateny pripad disappointed:(((((((((((((((((((((((((((((