Čaute, chcela by som čítať nejakú knihu, ale neviem si vybrať, nemám v tom totiž prehľad. Neviete mi odporučiť nejakú súčasnú zaujímavú autorku?
Naposledy som čítala Urbaníkovú a bavila ma. Nepoznáte niečo v podobnom štýle? O ženách, pre ženy, o vzťahoc
ked mas rada dievcenske romany tak mozno dennik princeznej alebo typicke americke dievca 1,2 ak mas rada slovenske autorky tak zuzka sulajova je celkom dobra, dzinsovy dennik
Inac, aj Nebezpecne znamosti su super.
Je to vo forme zbierky listov a su podla toho aj filmy, to mozno vies.. Len daj pozor, aby ta M. de Merteuille nezblbla ak by si sa teda rozhodla citat to..
No ja som hrozný maniak do kníh.. najviac ma bavia Fantasy, ale neviem, či Ťa práve toto baví... ale i tak...
Eragon, Eldest (ak vieš po Anglicky tak aj Brisingr), Deltora, Harry Potter, Twillight (skoda ze som ho ete necital slight_smile:, Carodej Zememori, Hrobyk Atuanu, Najvzdialenejsie poprezie, Tehanu, Trilogia Bartimaeus, Narnia (to je skor take detske slight_smile:, Kamene osudu (malo to dačo do seba, ale nejak ma to moc neohurilo), Most do krajiny Terabithia (taktiez (a).... a ine ...
Ale co mi bratranec hovoril.. tak ze su dobre knihy ako 11 minút, Kristínka sa rozhodla zomrieť a podobne..
No ja súhlasím že kniha Twilight je super aj dvojka a trojku mám zatial len rozčítanú ale potom sú super aj tieto knihy:
Jaroslava Kuchtová: Túto noc nezaspím
Louise Rennisonová: Angus, bozky a trapasy (plus štyri pokračovania )
Ann Brashareisová: Klub putovných džínsov (všetky diely
atd tých je velaaaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Knižka je ozaj dobrá...=D
Všetky štyri...=D
Je to vo forme zbierky listov a su podla toho aj filmy, to mozno vies.. Len daj pozor, aby ta M. de Merteuille nezblbla ak by si sa teda rozhodla citat to..
Eragon, Eldest (ak vieš po Anglicky tak aj Brisingr), Deltora, Harry Potter, Twillight (skoda ze som ho ete necital slight_smile:, Carodej Zememori, Hrobyk Atuanu, Najvzdialenejsie poprezie, Tehanu, Trilogia Bartimaeus, Narnia (to je skor take detske slight_smile:, Kamene osudu (malo to dačo do seba, ale nejak ma to moc neohurilo), Most do krajiny Terabithia (taktiez (a).... a ine ...
Ale co mi bratranec hovoril.. tak ze su dobre knihy ako 11 minút, Kristínka sa rozhodla zomrieť a podobne..
Jaroslava Kuchtová: Túto noc nezaspím
Louise Rennisonová: Angus, bozky a trapasy (plus štyri pokračovania )
Ann Brashareisová: Klub putovných džínsov (všetky diely
atd tých je velaaaa
ale nie, fakt skús toho Maxima, to by sa ti malo páčiť