a tu to má kto vedieť? prepáč nechcem byť hnusná ale to si taký totálne neschopný inšpirovať sa chôdzou po obchodnom dome a vyludiť niečo z vlastnej hlavy? teda pardon ale ja tu babu nepoznám a nemyslím že ju tu niekto pozná tak ako ty takže ty by si mal najlepšie vedieť čo jej dať
a co je to tvoja sestra fraferka zalezi od toho...vsak kocku zober na veceru daj je ruze nejaku abo nejakukktinku abo vytlac vasu fotku do ramceka to ju potesi isto
uz som to hovorila vela krat ale nevadii... ked nevies co jej mas dat tak jej nedavaj nic ved ked ti na niekom zalezi tak by si mal vediet po com tuzi a ked nie tak mu asi nemas nic darovat ja osobne nemam rada darceky zo slusnosti
@vejushka nie vlozky nie! ked uz tak aspon tampony alebo taky ten kalisok to bude mat na dlhsiu dobu aspon
pre zakladatela: skus pouzit taky zaujimavu funkciu na birdzi... hovori sa tomu vyhladavanie... urcite by ti to pomohlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale nie...
Ja som dostalaaa hmmm ružu,plyšáka,narodeninovú kartu,srdiečkový perníček
pre zakladatela: skus pouzit taky zaujimavu funkciu na birdzi... hovori sa tomu vyhladavanie... urcite by ti to pomohlo