Naj kamoška má teraz v decembri 18 a chcem aby ste mi poradili nejaku haluz co jej mám kupit...chcem jej kupi vibratot , ale viem ze ona by to v zivote nepouzila...mam jej ho aj tak kupit?....ble
hh baby vy steeee inaksie haluzacky .... kup jej nafukovaciu ancu ale neeee kup jej ten vybroš nech si ho postavi do skrinky a vsadil by som sa ze ho urcite pouzie zvedavost cloveka je neuveritelna vec =D
kup jej ho v pohode a ja by som to kupil normalne v obchode sa nemusis hambit oni su tam na to zviknuty a môzes si to pozret a tak a potom ked jej ho budes davat tak sa na tom aspon zasmejete
mne sa to ako napad paci, alebo co hovoris na podvazkovy pas??? to som chcela kupit ja svojej kamoske ale nejako sa mi to nepodarilo, lebo som nebola doma na jej narodky ...
podvazkovy pas?.. ...vidis to, diky za napad...este pouvazujem...,,, aj ked mam nato uz len tri tyzdne...ale asi jej nakoniec aj tak kupim tu hracku ...asi bude vacsia srandaa
uz ju vidim doma, ahoj mami ahoj oci, nedivte sa ze mi od dnes bude vo vitrinke stat vibrator, to som dostala od konvalinky na narodky, sak normalka... mami ked si budes chciet pozicat vklude si posluz...
a teraz vazne pokial nema ona zvedavych rodicov a nevidia aj to co nemaju a mala by ho kam schovat tak kup, ale pokial by mala mat doma stresy z toho ze jej to najdu fotrovci tak ako nic moc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a teraz vazne pokial nema ona zvedavych rodicov a nevidia aj to co nemaju a mala by ho kam schovat tak kup, ale pokial by mala mat doma stresy z toho ze jej to najdu fotrovci tak ako nic moc
ale nee nejaku blbost..mi sme kamosvi kupili eroticku masinu v podobe pamely anderson..(cize gumennu ancu)a genialne sa pobavil
ale pre baby su tiez take hovadinky..ale nevravim,ze musia byt rovno takeho stylu..som si len an to spomenula
ja sa stavim ze ho pouzije
Ale ved zase sa blizi december, cize druhe kolo???
NAOZAJ NWM CO JEJ MAM KUPIT