asi 2 týždne dozadu som spoznal na žúrke jedno milé, inteligentné a pekné dievča, Peťu. Mám pocit, že sme si navzájom sadli, prerozprávali sme sa celú noc, potom sa začala túliť, dotýkať sa ma, proste neustály fyzický kontakt, úspešn
jop, chcel by som ju. Neviem prečo, no niečo v nej, čo ma k nej ťahá, ale tiež som si povedal, že by sa to pokojne mohlo prihodiť aj mne dám teda na vás a vyseriem sa na to
stále keď ste spolu boli a prerástlo to do nejakých náznakov, bol tam chľast...takže buď je povoľnejšia, keď pije alebo hľadá nejaké uvoľnenie pomimo vzťahu...
takže na tvojom mieste ruky preč, lebo ak je niekto raz taký nezmení sa a len ťažko si vybuduje niečo stabilné...a ak by raz aj áno, môžeš len dúfať, že by to bolo s tebou...
takže neviem...ak ti ide len o pobavene a jej tiež (samozrejme, ak by už nebola zadaná, lebo inak chudák chalan! predstav si, že by si bol na jeho mieste), tak sa bavte...ale ako niečo vážnejšie? neviem si to predstaviť, nie teraz....
ale záleží od mnohých aspektov, ako je vek, povaha, zázemie atď.
veľmi je inteligentná ked sa obtiera o teba a pritom je zadaná.... ale však podla mna ju nerieš. načo? ked má chlapa tak nech je s ním.... ty si najdi nezadanú a viac inteligentnú
Ja by som s ňou na tvojom mieste nič neriešila,ked to dokázala spraviť jej chalanovi v 2 ročnom vzťahu,tak si predstav že keby si ty s ňou tak by to mohla robiť tebe ani by si o tom nevedel a stále by si ju moc zbožňoval ....asi fakt sama nevie čo chce
daj si s ňou pokoj... zrejme jej to lichotí že má mimo vzťahu aj takéhoto... "kamaráta"... ale keď chceš premrhať niekoľko mesiacov/rokov a naháňať sa za osobou, ktorej je to evidentne jedno tak... go ahead!
Asi pred 2 týždňami som na žúrke spoznal milé, inteligentné dievča................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Díki za akúkoľvek odpoveď.
Hm... tak toto som si asi celkovo prečítala.
Ale každopádne, aj toto je odpoveď tak nemáš zač..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a je to asi radodajka, čo iné
určite sa nevie rozhodnúť, kedže stretla teraz teba a asi sa do teba zaľúbila, ale stále ma priateľa, ktorého už má dlhší čas...
toto je moja oblubena cast
Moja je: dobre dam na Vas, kaslem na nu
Inac pri kazdom stretku ste nieco popili, tak to muselo byt tiez zaujimave okrem toho, ked je zadana, ruky prec....
takže na tvojom mieste ruky preč, lebo ak je niekto raz taký nezmení sa a len ťažko si vybuduje niečo stabilné...a ak by raz aj áno, môžeš len dúfať, že by to bolo s tebou...
takže neviem...ak ti ide len o pobavene a jej tiež (samozrejme, ak by už nebola zadaná, lebo inak chudák chalan! predstav si, že by si bol na jeho mieste), tak sa bavte...ale ako niečo vážnejšie? neviem si to predstaviť, nie teraz....
ale záleží od mnohých aspektov, ako je vek, povaha, zázemie atď.
každopádne ti želám správnu voľbu (
mozno maju otvoreny vztah, alebo hlada niekoho do trojky
suhlas aj si @23
si zlatý chlapec
Ja by som s ňou na tvojom mieste nič neriešila,ked to dokázala spraviť jej chalanovi v 2 ročnom vzťahu,tak si predstav že keby si ty s ňou tak by to mohla robiť tebe ani by si o tom nevedel a stále by si ju moc zbožňoval ....asi fakt sama nevie čo chce
Ten niekto s kým je zadaná by teba mal varovať a ju prefackať.
totto si zaspievaj
Hm... tak toto som si asi celkovo prečítala.
Ale každopádne, aj toto je odpoveď tak nemáš zač..