hehe tak biele s bielym??? a kolko si toho vypila prosím ťa??? ja odporúčam spánok plus ibalgin, k postelu fľaška minerálky, alebo mlieko, a miska : na čo to si domysli
Na to si organizmus zvykne... treba ho len vycvicit Napriklad naposeldy som pil vinko, vodku, potom pivo a este troska bourbonu rano sa zobudim a nic
Ale na bolesti hlavy, zalezi ako je na tom tvoj zaludok... Ak neplava a je v pohode mozes skusit zjest nejake ranajky najlepsie asi prazenica alebo tak k tomu naprikald teply caj. Ak zaludok plava tak potom jedine paralen/ibalgin zapit a skusit sa zamestnat niecim inym (pozeranie telky, surfovanie na nete, plavanie alebo tak.
Inak tato vec je neoverena este (malo experimentov ale po takej pitke sa ohdi nejaky ten sex skusal som 2krat a bolesti hlavy a celkovo som bol na tom o dost lepsie nez bez toho
neuzitocny zvyk pit po veceroch alkohol vedie k uzitocnemu zvyku pit po ranach mineralku k tomu dobry spanok, potom nieco mastnejsie a prechadzka, popripade brufen
ale to asi nepôjde, tak...tá minerálka...a sama vieš ako sa cítiš...ak Ti je zle od žalúdka...tak by mohlo pomôcť aj zastaviť sa na záchod a vôbec nie na malú a tobôž na veĺkú potrebu..
Kavu hlavne nie, to su blbosti..ale nepomozem ti ..Mne pomaha len ked vela pijem..mineralky ..a ak ti je aj zle..ono mam na to taku srandu..vzdy ked ides opita spat, daj si z postele nohu a ruku na zem ..nebudem ti na dalsie rano zle a to je vyskusane
klin sa klinom vybííja... ale nie, ak to moc potrebuješ, daj si vyprošťováka také šumivé tabletky čo pomáhajú keď sa niekto opije alebo prežere.. alebo čakaj.. raz to prejde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a potom jedine sa vyspi, pi veľa tekutín a tak...a hlavne prosím ťa nejdez
Ale na bolesti hlavy, zalezi ako je na tom tvoj zaludok... Ak neplava a je v pohode mozes skusit zjest nejake ranajky najlepsie asi prazenica alebo tak k tomu naprikald teply caj. Ak zaludok plava tak potom jedine paralen/ibalgin zapit a skusit sa zamestnat niecim inym (pozeranie telky, surfovanie na nete, plavanie alebo tak.
Inak tato vec je neoverena este (malo experimentov ale po takej pitke sa ohdi nejaky ten sex skusal som 2krat a bolesti hlavy a celkovo som bol na tom o dost lepsie nez bez toho
ale jednoznacne zabera prechadzka po prirode cerstvy vzduch, mineralka pripadne nejaky energy drink.. a ovsem slepaca polievka
ale to asi nepôjde, tak...tá minerálka...a sama vieš ako sa cítiš...ak Ti je zle od žalúdka...tak by mohlo pomôcť aj zastaviť sa na záchod a vôbec nie na malú a tobôž na veĺkú potrebu..
a hlavne kľud..spánok..
@8 suhlasim