ahoj ludkovia mam taky "mensi" vacsi poroblem s pratelom sme mali spolu petting ale nevnikal do mna hlboko teda bol este len na zaciaktu vstutu do posvy pretoze som este panna no mal tu predejakulacnu tekutinu bojim sa ci mozem byt tehotna ??? mhhhm pro
no na to nie je riešenie...len počkať...myslím, že tam je veľmi malá prcvadepodobnosť,aby si otehotnela. Musela by si mať akurát plodné dni, dobré prostredie na udržanie spermíí..a aj keď je pravda, že aj tzv. kvapôčky lásky môžu spôsobiť tehotenstvo, podľa mňa je šanca veľmi malá...a existuje tabletka po, ale osobne by som do seba netrepala také svinstvo, ak by som si nebola istá..rada by som ti poradila nejak viac, ale žiaľ, nedá sa...len počkať..ale domnievam sa, že sa nemáš čoho obávať
asi nevies co je to Petting...ked ste robili vazne petting tak by si nemala otehotniet ale ked uz vnikal do teba alebo neviem co tak sa to neda nazvat Petting
Petting alebo peting je mazlenie, erotické dotyky, bez toho, aby nastala súlož; môže však dôjsť k orgazmu alebo ejakulácii, najčastejšie u zdržanlivejších mladistvých.
Presmerované z Tehotenstvo)
Prejsť na: navigácia, hľadanie
Gravidita (iné názvy pre ľudí: tehotnosť, tehotenstvo, ťarchavosť, gravidnosť, samodruhosť, oplodnenosť, nárečovo hrubosť, ťaršenosť; iné názvy pre živočíchy: brezivosť, oplodnenosť, pre kravy aj teľnosť, pre ovce a mačky aj kotnosť, pre ošípané aj prasnosť, pre kone aj žrebnosť, nárečovo nahúkanosť, nabehanosť, nalámanosť, nabranosť) je obdobie, počas ktorého sa v materskom tele z oplodneného vajíčka vyvíja nový jedinec, ako aj príslušný fzziologický stav.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
šanca že by si otehotnela je veľmi veľmi malá
Presmerované z Tehotenstvo)
Prejsť na: navigácia, hľadanie
Gravidita (iné názvy pre ľudí: tehotnosť, tehotenstvo, ťarchavosť, gravidnosť, samodruhosť, oplodnenosť, nárečovo hrubosť, ťaršenosť; iné názvy pre živočíchy: brezivosť, oplodnenosť, pre kravy aj teľnosť, pre ovce a mačky aj kotnosť, pre ošípané aj prasnosť, pre kone aj žrebnosť, nárečovo nahúkanosť, nabehanosť, nalámanosť, nabranosť) je obdobie, počas ktorého sa v materskom tele z oplodneného vajíčka vyvíja nový jedinec, ako aj príslušný fzziologický stav.
s pozdravom W.