včera som začala chodiť s mojím spolužiakom. no dnes v škole bol vkuse ticho (je síce stále tichý ale toto bolo iné) a len sa usmieval a proste ani sa ku mne neozval... no a on má jednu takú kamarátku. ja ju nepoznám ale na FB mu stále komentuje statusy.
tak ked jej napisal pred piatimi dnami ze ju lubi a stebou zacal chodit vcera tak co riesis asi sa chalan rychlo odlubil alebo stoho ma gulas alebo nema rad ani jednu : // spytaj sa ho narovinu ze preco stebou chcel chodit ked sa sprava jak malamut
@7 on je možno tichý, ale mal by si uvedomiť, že máš právo na odpovede na nejaké otázky. ale tak, keď sledujem ten časový sled, tak asi si vyhrala ty. aspoň zatiaľ.
jednoznacne mu povedat co ti vadi a spolocne vydiskutovat, vztah v ktorom sa nachadza konkurencia inej zeny nema velmi velke sance a hlavne ked jej muz nedokaze povedat jedno razna NIE!
To iste sa stalo mne ..Presne to iste ale skoncila som to pretoze to bol deboil a aj je ja nehovorim ze ten tvoj je tiez ale ked sa zta to hanbi ze s tebou chodi...pošli ho do riti! Ja som teras nasla najlepsieho na svet e a nic sa nehambi-...
(@hajzelbaba ja nemozem z tohto komentu. Fakt.. Super!)
A hej Ty tam, co si zakladala tuto diskusiu; naozaj to riesenie cez internet k nicomu dobremu nevedie. MUSITE si to vydiskutovat osobne a hotovo! Ak Ti teda na tom nejakom vztahu aspon trochu zalezi a ak ho myslis vazne. Hm?
@protessst ale ja to nemyslím tak! myslím to tak, že proste mám s ním úplne iný vzťah ako s ostatnými kamošmi...
@stormmast3r nemyslím si.... akože on ma má rád ale je taký no... ška dnes som na hodine odpovedala a vkuse sa na mňa usmieval... sa červená keď si ku nemu sadnem... =D a dokonca to o nás vie už celá škola :/ keďže moja "kamoška" nevie držať jazyk za zubami. tak podľa mňa aj preto sa tak správa :/
bamby ved prave preto ze je to detska laska tak to tak aj ber o den vstane zlou nohou a "odlubi" sa odteba a co chces robit? chces to riesit ?.ale ako fakt teras sory ale v 12 poznam len lasku krodine fakt sory za tu pripomienku
presne....ved uvidime ako zareaguje,...a ked je vzdy taky tichy....no ja neviem....ved to poznas......nememu decku ani vlastna matka nerozumie!podla mna ja zahadny....ved sa ho na to spytaj.... este pockaj co bude dalej...potom uvidis
Keď ste sa dali dokopi cez net tak to podla mňa neni žiadna láska!A Ešte keď sa ani nedržíte za ruki to už vobec nie.Biť tebou naberem odvahu a porozprávam sa s ním z oči voči!Aby to bolo chodenie čo vážne stojí za to.A s hentou pipinou si nerob starosti to je určite len nejaká baba čo mu napísala na nete.
Nebudem tu rozoberať vek,lebo aj 16-17-18 roční vedia o láske hovno...takže mala by si sa s ním porozprávať a ak to nepôjde po dobrom,tak mu to vykrič do oči,prípadne mu vylep,lebo takýto hajzlíci si nič iné nezaslúžia...
a tej baby by som osobitne nakopala riť,keď vidí,že on už vzťah má a naschvál sa mu bude vnucovať do priazne..
Ak máš ešte stále tento problém, zoči-voči, spýtaj sa ho to tak aby nebola tá"kamarátka" v dohlade,ja chalana utláčam, chudák už je zo mňa chorý xD istota je istota, zvikol si šula s ním, eh, no má iný vek ale to newa xD xD
Tak sa ho spýtaj či s ňou niečo má, a ak povie že hej, 4 facky, urobiť plešinu a hotrovo! Potom si nájdi nového veľa si o ňom zisti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
a odveci: typujem, že ste sa dali do kopy cez net....
Ja,doma chorý,absolutne unudený,sám doma,hudbu sa mi počuvať nechce,film sa mi pozerať nechce,viacmenej len na nete možem byť,tak JA čo mám robiť?!
prekecni s nim
@hajzelbaba dobrý postreh
@bamby a keď ti nič nepovie, tak ako si sa vlastne dozvedela, že spolu chodíte?
A hm, ešte len jednodňový vzťah a už takéto problémy...
A hej Ty tam, co si zakladala tuto diskusiu; naozaj to riesenie cez internet k nicomu dobremu nevedie. MUSITE si to vydiskutovat osobne a hotovo! Ak Ti teda na tom nejakom vztahu aspon trochu zalezi a ak ho myslis vazne. Hm?
Kopni ho medzi nohi a vraz mu jednu medzi oči.. Ku*va, 12 ročná šťanda a rieši takéto chujoviny? Uč sa, dievča, uč..
@stormmast3r nemyslím si.... akože on ma má rád ale je taký no... ška dnes som na hodine odpovedala a vkuse sa na mňa usmieval... sa červená keď si ku nemu sadnem... =D a dokonca to o nás vie už celá škola :/ keďže moja "kamoška" nevie držať jazyk za zubami. tak podľa mňa aj preto sa tak správa :/
a chcem ho aj teraz
bamby ved prave preto ze je to detska laska tak to tak aj ber o den vstane zlou nohou a "odlubi" sa odteba a co chces robit? chces to riesit ?.ale ako fakt teras sory ale v 12 poznam len lasku krodine fakt sory za tu pripomienku
Alebo jej daj ranu do zatylku
ale k veci kasli na neho , mas este furu casu na taketo veci
@iwuanka vela stastia
a tej baby by som osobitne nakopala riť,keď vidí,že on už vzťah má a naschvál sa mu bude vnucovať do priazne..
toľko môj názor @bamby držím palce...
Príde mi to smiešne, obzvlášť v takom veku..Chlapec nezrelší ešte viac ako ty..
Za navtipnejší komentár považujem asi @56 , ale aj niektoré ostatné ma pobavili.
A to som si sprvoti myslel, že vtipnosť popisu témy sa nedá prekonať.
K veci.
Z očí do očí,net nič nevyrieši.
Tak sa ho spýtaj či s ňou niečo má, a ak povie že hej, 4 facky, urobiť plešinu a hotrovo! Potom si nájdi nového veľa si o ňom zisti