Vopred sa ospravedlnujem za nadávky ale som rozčúlená.
...Dnes idem na moj Azet mail vse OK mam tam 2 maily oba od FB ze vraj mi dakujú že som sa u nich prihlasila pod menom "Emil" a že musím ešte dokončiť pár krokov. Akoto ze neaky magor si moze s
ok, nuž dievča. Zrejme si niekto zistil tvoje heslo na mail, teda to iba v tom prípade, že ten FB učet už bol aktivovaný. Ak nebol, ser na to (ja by som menil heslo)...
Neoverujú keď som sa tam regol ja, tak mi na mail prišlo iba oznámenie, nebol to potvrdzovací email. Takže hocikto sa môže regnúť na hocijaký email. Vitaj vo svete ktorý sa volé fejsbúk ktorý vytvoril kto iný ako americký žid mark suckerberg.
@vanellus Ale moje heslo fakt nikto nevie a asi ešte niesom prihlasena pise mi ze pre posledný krok prihlasenia kliknite na ten link tam. Mam tam klikat ci nie?
TERAZ AKOZE NIEKTO SA TAM VEDEL PRIHLASIT BEZ MOJHO HESLA??? ALEBO TEN NIEKTO MUSI VEDIET MOJE HESLO- A AK ANO AKO HO MOZE VEDET KED SOM HO NIKOMU NEVRAVELA NIKDY NIK PRI MNE NEBOL KED SOM HO VYTUKAVALA. ALEBO TRPYM NEAKOU SCHYZOU A UDAJNY "EMIL" JE MOJE DRUHE JA??? JA FAKT NEMAM VYSVETLENIE PRE TO INE. MOJE HESLO JE DOST AJ TAZKE
možno len mail dal ten lebo ho vedel.. nemusí vedieť tvoje heslo od emailu ani od FB.. ale neklikaj na to... vymaž to.. poprípade ak tam máš to meno tak to potvrd, zmen heslo a zruš ten účet...
@teenka poviem ti to tak no ked si chce niekto zistit s minimalnymi informatickymi znalostami tvoje heslo tak si ho zisti na Fb nieje take nieco problem... ja neviem ta sa zamysli ci ta niekto neznasa a chce sa ti naburat alebo co neviem a ved to ze ti prisiel mail nevadi to sa mozem aj ja teraz zaregistrovat na tvoj mail a pride ti dalsi neries to je to blbost zmen si heslo a mas pokoj
Bože...tak potom nestresuj. Niekto sa iba pokúsil spraviť účet cez tvoj mail. Ak neklikneš na ten aktivačný odkaz, tak žiadni účet nevznikne. Niekto sa iba debilne bavká.
@teenka@10 bože kľud veď ti iba prišiel mail, že pre DOKONČENIE registrácie máš kliknúť na ten link. Keby ten NIEKTO ako tu stresuješ vedel tvoje heslo na MAIL, tak asi by tú registráciu aj dokončil a ten mail by odtiaľ zmazal. Vôbec to NEZNAMENÁ, že niekto vie tvoje heslo na mail. Proste iba zadal tvoj mail pri registrácii na fb.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov