Ahojte . . Takže ja hrajem volejbal. som v dosť potrebnom postavení pretože som smečiarka. trenery hovoria že smečujem dosť dobre a žemám aj výskok lenže mne to nestačí. nezdá sa mi že dosť vysoko skáčem .. a proste chcela by som skákať ešte vyššie . pora
@mm47 nepoznám a drepy ?tak tie robím aj skáčem doma na stenu aj na tyčky čo mámme doma spravené na vyskoky lenže mne sa zdá že skáčem vždy rovnako :/ inak robím cviky aj na brucho že brušáky a podobne . . . Lenže mne to nestačí brucho mám pevné lenžepotrebujem vyskok
skus behat takym kludnym tempom, a podla toho, kolko vladzes aj 10 krat skus pocas lahkeho behu dat sprint asi 6, 7 sekund, a potom zase pomaly beh... to ti zvysi spominanu vybusnost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
vážim tak akuráát takže s tým problém nemám
Ked normalne cvicis je to v podstate zamerane na nabratie svalovej hmoty , budes mat vacsie svalnate stehna ale to nie je dobre.
Musis pozmenit metodu cvicenia mat trpezlivost.
Ano pomozu , lebo nemozes furt zdvihat svoju vlastnu vahu predsa.... potom sa ti sila v nohach nebude zvysovat.
Napis TS popisem ti to vybusne cvicenie