mi uacal uuplne blbnuth pc... odveci sa mi vypne..a to staale.a tiez mi zacal blbnuth neth..uz ma ide jebnuth..neviem cim to je predtym mi to nikdy nerobilo..bojim sa ze to bude nejakym virusom,,lebo nam skoncila platnost na AVg..ale v pc mi neukazuje ze
inak praave som prissla na tho ze tho iskrii v takej krabicke na stene...to ma nieco s elektrikou..nevim jako sa to vola ale su na tom take "paaky" 3 su stiahnute dole a 3 hore... aa 2. dakujem
tomu co vam robil elektrinu by som zlamal prsty...alebo je to uz stare reba vymenit krabicu a droty...zavolaj odbornika...hm a tie paky s tym sa nejak nestretavam, mozno nejake vedenie v panelaku hm netusim...my mame klasicke poistky v skrinke pri dverach
holyknight...noo asi to bude v tomm....jojoo na byte tho take neni..len sme sa teraz prestahovali na dom..ale asi mas pravdu budem museth pov mame nech zavola thych elektrikarov...boa aa dakujem..zase jebe pc tak to racej vypnem
Ak ti v minulosti nemrzol komp a teraz mrzne určite máš v kompe rodinku spanov Trójanov a podobných zvieratok. AVg sa zameriava na vážne trojany, ale nie na spany. Odporúčam stiahnuť free spiware
stiahni si dajaky antivirus na www.tahaj.sk alebo tak nejak sa vola ta stranka a potom siprever cely komp antivirusom ono ti to najde ak tamnieco mas stiahni si niektore NOD to su dobre antivirusy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Keď chceš napíš ts a niečo vymyslíme.