možno to nie je tak ako si myslíš, určite je niekto kto ťa má rád... prípadne sa normálne nadrzovku niekoho opýtaj prečo ťa nemá rád, tak budeš predchádzať tomu aby ťa nemali radi.. tak hlavu hore
možno sa ti to len zdá, to sa niekedy stáva, ale keď sa nad tým dobre zamyslíš, určite zistíš, že je veľa ľudí, čo ťa majú radi... radšej skús zistiť, prečo sa tebe zdá, že je to z ich strany nenávisť
mňa nenávidia dvaja ludia a už len pri jednom z nich viem, aké to vie byť onervujúce a hrozné. Čo robiť? zmeniť sa, odísť alebo si na to zvyknúť nemôže ta nenávidieť uplne každý
@zajko30 Ja som doteraz bola v naivnom predpoklade, že mnohí muži majú lesby radi a radi sa s nimi dokonca občas podelia aj o priateľku... Ale ďakujem, že si mi rozšíril obzory!!
A mimochodom, odkedy sa podpisuješ pod ankety 2 v 1? To je nová móda?
nato pomoc nieje život nieje len o tých ľudoch čo si myslíš porozmýšlaj dobre či fakt všetci ťa nemajú radi podľa mna sa ti stalo len viacero okolnosti za sebou alebo naraz a preto si myslíš že ta všetci nemajú radi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ale závisí aj od toho, že prečo ťa nenávidia.
Daj si facku!
A ty slečna nenávidená! Nebuď paranoidná a emoidná.
kým ťa nenávidia je dobre, ale keď zostane ticho , tak už bude zle a vtedy to začne naozaj!!!........filip
A mimochodom, odkedy sa podpisuješ pod ankety 2 v 1? To je nová móda?
Jó a mimochodem, cejtím tady ňáký emo.
no ja lesby až tak nemusím, mám radšej ako gay heteráčky sú take vášnivejšie a dobré hrýzkajúúú, mám rád S/M a vtedy to má tie správne grády....
emo? ja nič necítim, alebo?.............filip
Ničoho sa neboj, vždy sa s tým pocitom dá žiť, alebo zabiť
už iba mať správnu ženskú a život je dokonalý