@n0win0u nemám pätnásť, ale proste si nemôžem pomôcť, len ťažko prekusávam historické pasáže a celý ten štýl vysvetľovania, k čomu nepomáha ani čeština (niežeby som s ňou mala problém, ale tak...) a čakám, že to už konečne naberie na deji
skus robit nieco uzitocne - uprac si izbu, napis si domace ulohy, umy kupelnu alebo riad.. mozes sa o tom aj poradit s rodicmi, ti uz budu vediet co s nudou
Pluj z okna, najlepšie keď bývaš v baráku a sused pod tebou, do ktoreho muškátov pluješ každy rok obťažuje tvoju babku... vtedy to má dokonca aj opodstatnenie... ^^
Konečne sa zamysli nad zmyslom života. Počúvaj ako k tebe hovorí ten čo ťa stvoril. Choď do kostola. Urob niečo pre svoju večnú dušu, nie pre dočasné telo!
@ladypetushqa teba bavila úplne celá, od začiatku až do konca? pretože ja som nie od jednej osoby počula, že asi nejakých prvých sto strán sa to vlečie. nie je to práve najľahšia kniha, a proste na mňa je tam priveľa historických faktov a opisov, ktoré viem, že sú síce potrebné, aby podali kvalitný obraz doby a spôsob myslenia, no zároveň neviem, nakoľko je to dôležité a nemám šancu si o niečo neskôr z toho pamätať ani polovicu
ako detektívny príbeh, to áno, beriem, ako celok, to zistím, keď to dočítam - a nevylučujem, že si potom poviem, že si tú knihu budem chcieť niekedy v budúcnosti prečítať zas. zatiaľ z nej ale nie som namäkko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
btw @annienkabublinka , stvorila si monštrum
čitaj si, začni kukať serial, alebo bež spať
ak nepršii, tak len jednoducho stepuj..aj tak.
Popíš si s ním, bude rád
» soundcloud.com/howtodestroyang...
@sacrifice pre teba platí to isté....aj keď uznávam , že pár ľudí som...možno....niee....
kúp si strúhanku a skladaj rohlíky
ako detektívny príbeh, to áno, beriem, ako celok, to zistím, keď to dočítam - a nevylučujem, že si potom poviem, že si tú knihu budem chcieť niekedy v budúcnosti prečítať zas. zatiaľ z nej ale nie som namäkko