Co mám robit ked si na mna zasadla jedna spoluziacka???
Od zaciatku roka sme sa nemali radi..Teraz je to vsak horsie..Nadava mi a sikanuje mna...Nic som jej nespravila, ale ona si dokazuje svoju moc v tride.Postavit sa jej nemozem , lebo je king.Chapete vsetci ju beru.Okrem mna a mojich kamosiek.. co mam robit
ignorovat a zdiskreditovat ju nie nadavkami ako ona teba, ale argumentami aby aj jej fanusikovia zapochybovali o jej postaveni..nemam rad takychto ludi
IGNORÁCIA ! a keď na teba začne v triede rozprávať tak sa rob že ju nepočuješ,nevidíš začni sa rozprávať s nejakou kamarátkou aby tá puča videla že ju máš na háku a potom ju prestane už baviť nadávať ti atď
to aj my mame taku spoluziacku... ofrflavam ju tak aby to pocula ... nemienim sa pchat niekomu do zadku len preto ze je ako si povedala "king"... ked ju takto ofrflavam aspon vie co si o nej myslim
vies co,najlepsie by bolo,keby si si ju nevsimala.Ale vies co najviac dokaze rozculit takychto ludi s obmäDZENOU KAPACITOU MOZGU?Ked zacne do teba pindat,tak sa na nu len pozri a usmievaj,alebo smej do tvare,ked bude mat jebnute pripomienky,tak jej s tym istym sirokym usmevom prikivuj.Ono malo by ju to prestat bavit,ked si uvedomi,ze ty to mas v pazi.To chce len pevne nervy.Alebo jej raz tak necakane daj cez hubu a poriadne sa do toho opri.Dievca sa snazi byt zaujimave,lebo asi nema zaujat cim,jedine svojou idiociou
keď vravíš že ty a tvoje kamarátky, tak proti nej začnite vystupovať všetky... nech ťa podporia... za chrbtom na ňu vedia nadávať určite aj tvoje kamošky aj hocikto iní. nech ti dokážu že za niečo stoja a ak si jediná ktorej toto robí, mali by ťa podporiť, nech vie že nie si sama
@trash =D to je dobrá rada ..hehe
to robím mojmu chalanovi ked sa chce hadat... a ja nie..fakt ho to sere..ale nerobim to naschval O
..na zakladke sme mali kopec takých debilov..teda väčšinou babi nechápem prečo..
ale stalo sa, že sme sa do seba pustili a znikla babská bitka...
aj s kamkou kt. sa im pchala do riti...ked bola tak blba tak som ju nakopla..a potom som mala menšiu povesť...=/ že sa bijem
Hlavne ju neignoruuuuj!!!Bo to budeš mať len horšie hm najlepšie čo ti môžem doporučiť je prihlásit a na nejaký bojový športík a zaobstarať si boxera na ručku a pekne jej dať na papulku hlavne neignorovať lebo to prejde do katastrofálnych následkov!!!!
romláť jej hubu o lavicu a rozkop jej hlavu... to úrčite zaberie... ale nesmieš to opakovať... alebo niečo v tom zmysle nesmieš sa nechať.... ale iba na ňu útoč nie na jej kamarátky lebo to bude hodne zlé...
Ked som bol este maly skaredy a sprosty smiley:, tiez sme sem tam sikanovali slabsich spoluziakov a ked nas dotycni zacali ignorovat, tak nas to este viac nasralo. Preto bude najlepsie ak sa tomu postavis. Povedz to triednej, pripade chod rovno na policiu. Sice to nie je trestny cin (teda pokial sa to nijako neprejavi na psychike sikanovaneho), ale ta tvoja spoluziacka z toho moze mat pekne problemy. Nehovoriac o tom, ze ak to bude riesit policia, tak ma automaticky minimalne dvojku z chovania.
Pripadne jej daj po papuly, alebo ako niekto spominal, odpis ju argumentami. Sikanuju zvycajne len sprosti ludia a ti nedokazu vecne argumentovat.
dakujem za vsetki rady....Lenze ja nemam chut byt proti celej triede..Chapete?? ona ma vsetkich ja mam tak 8 ludi..Viete ake to bude hrozne, kee budem cele 3 roky od nich sikanovana??? newete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
niektore baby su strasne kravy
(ja nie
to robím mojmu chalanovi ked sa chce hadat... a ja nie..fakt ho to sere..ale nerobim to naschval O
..na zakladke sme mali kopec takých debilov..teda väčšinou babi nechápem prečo..
ale stalo sa, že sme sa do seba pustili a znikla babská bitka...
aj s kamkou kt. sa im pchala do riti...ked bola tak blba tak som ju nakopla..a potom som mala menšiu povesť...=/ že sa bijem
Pripadne jej daj po papuly, alebo ako niekto spominal, odpis ju argumentami. Sikanuju zvycajne len sprosti ludia a ti nedokazu vecne argumentovat.