No tak ja tu mám už jeden príspevok ohľadom jedného dievčaťa že ho ľúbim a tak. A keď som šiel v sobotu za ňou zistil som že ona z niekým chodí. Neviem čo mám robiť ja ju tak ľúbim a ona vravela že aj ona mňa. Ta ja neviem tak ju ľúbim ja sa asi zabijem.
Este s nou nezijes a uz bez nej nemozes zit? ona ta lubi ale chodi s inym? clovece bud ta ma za kus hovna alebo .... ja vam mladym nerozumiem. ked ta nelubi tak ta nelubi. ides teraz preto fnukat? ten tvoj probelm oproti inym je iba malicka omrvinka hlavu hore chlapce je kopec inych
nooo koky, takeho precitliveleho chlapca aom uz dlho necital D som mal pocit ze to nejaka mala zenska pisala. ale tak, nerob nic. mozno si ona z teba len robila
Ona mi to povedala tak pred týždňom a ja som nič nespravil a v sobotu zistím že chodí z iným. Fakt a ešte ani nič a už bez nej nemožem biť. Strašne mi ju ľúbim
Pozri fakt ak to nieje laska tak neviem potom co ale ja normalne ked som to zistil (a az som si uvedomil ze je to pravda) tak som sa normalne rozplakal. (A pritom pred nedávnom mi zomrel môj dedo fakt bol super ale ani slzička mi nevisla) A odkedy to viem mam taky pocit prazdnoty v mojom vnútri a neviem ako sa ho mam zbaviť.
BO vies mozes citit aj oblubu k danej osobe... Viem, ze nie som spravny clovek, ktory by mal vysvetlovat co je laska a co znamena lubit...ale ked to tak ty citis tak to bude potom laska...
Nie je to len o tom placi a o tom ze ti chyba... je to aj o inych hodnotach..
Tak sa s nou porozpravaj... zisti nejako ci je stastna s nim... a nie nasilu jej ukaz ze si lepsi ako ona...bojuj onu a nelutuj sa...a hlavne neplac...
zabit sa kvoli babe??? kebyze je taka super aaa proste preteba stvorena (jak som to pochopila aj z toho pred tym) tak je s tebou... rcite su aj ine a lepsie a hlavne take co ked ta lubia budu s tebou a nie s niekym inym...to ta asik potom az tak rada nema
Niekedy si treba viacej verit... momentalne prechadzam obdobim co neviem radit... rob to ci kaze srdce ale poriadne si premysli to hlavou... hodne zdaru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Bo vies existuje, ako Kasko vravi, aj kopec inych a ovela lepsich a hlavne nezadanych bab... len treba mat otvorene oci...
nechaaapem
Nie je to len o tom placi a o tom ze ti chyba... je to aj o inych hodnotach..
Tak sa s nou porozpravaj... zisti nejako ci je stastna s nim... a nie nasilu jej ukaz ze si lepsi ako ona...bojuj onu a nelutuj sa...a hlavne neplac...
Otvor oci a pomaly nanu urcite zabudnes.