prisla som v podstate o naj kamarata...a neviem co s tým velmi ma to trapi....akoze nasiel si holku a stale je s nou...ste ma to uz len z toho dovodu ze zanedbava kamaratou ne ze by mi to nejako specialne vadilo
Možno je len veľmi zaľúbený a vidí len tú babu. A máš pravdu, teraz si to neuvedomuje, že kamarátstvo je na celý život. čo máš robiť? Asi len čakať. Ak máš aj iných kamarátov, venuj sa teraz im.
hej ale mna to najviac trapi....darmo...stretavame sa jedine v skole a to neni ono...uz to neni ten chlapec jaky bol.... uz ho ani nepoznaam v podstate....
mam aj inych kamaratov ale jedine on vie vsetko o mne tak jako aj ja som vedela doteraz pokial nezacal s nou chodit vsetko...
pretoze by nemal zanedbavat kamaratoov aj ked ma holku a aj holka by to mala pochopit nie?ak ho naozaj lubi...
poznam a s tym sa neda nic robit. jednoducho je to tak. A podla mna kamarati kazia vztah. je to tak. A preto sa venuje viac svojej laske ako tebe. a stym neurobis nic.
kamaráti sú od toho, aby naňho počkali bez ohľadu na to, či ich zanedbáva. Ved mu skús povedať, aby vám frajerku predstavil a budete v partii všetci spolu.
Takže máš len tieto 2 možnosti: čakať alebo prijať jeho holku
ty pi*a toto vyzerá na žiarlivosť že ty nemáš chlapca lebo ťa nikto nechce ach jaaaj... nuž niekto má viac šťastia musíš sa s tým zmieriť! ty si teda chudinka malinká
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
mam aj inych kamaratov ale jedine on vie vsetko o mne tak jako aj ja som vedela doteraz pokial nezacal s nou chodit vsetko...
pretoze by nemal zanedbavat kamaratoov aj ked ma holku a aj holka by to mala pochopit nie?ak ho naozaj lubi...
ale musím ťa sklamať, s tým nič moc neurobíš...
nanešťastie sa to väčšinou vyrieši samo, keď o tú babu príde a zistí, aký bol zaslepený...
zbytočne mu teraz budeš dohovárať, len si viac bude myslieť že sa mu staráš do vzťahu apod. ..
Takže máš len tieto 2 možnosti: čakať alebo prijať jeho holku
Veľa šťastia
podla mna kašle na teba
tak sa s tým zmier