naprilad ja som mobil poisteny nemala, ale mala som ho v zaruke, padol po milionty krat na zem, uz to nevychytal tak mi prestali ist vsetky bocne tlacitka, oni mi to v predajni vzali a este mi aj displej vymenili
@matwejo teba som videl tuším včera si bol s frajerkou a blackrisq či ako sa píše neďaleko zástavky prístavný most či ako sa volá. Jednoducho oproti predajni alza
@8 poistenie slúži na to, že ti pokrýva škody, ktoré záruka nie. ja som si poistila noťas a predavač mi povedal, že keby som ho aj hodila o zem tak mi ho musia opraviť, lebo o tom to poistenie je, tým sa odlišuje od záruky....takže pekne im tam zavolaj a povedz im nech si z teba nerobia p****
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
naprilad ja som mobil poisteny nemala, ale mala som ho v zaruke, padol po milionty krat na zem, uz to nevychytal tak mi prestali ist vsetky bocne tlacitka, oni mi to v predajni vzali a este mi aj displej vymenili
@matwejo teba som videl tuším včera si bol s frajerkou a blackrisq či ako sa píše neďaleko zástavky prístavný most či ako sa volá. Jednoducho oproti predajni alza