Mám jeden taký menší problémik a potrebujem na to počuť názor viacerých ľudí... Ehm..Takže. Spoznala som jedného chalana, ktorého mám ozaj veľmi rada, perfektne si spolu rozumieme, vždy si máme čo povedať a dosť ma aj priťahuje...ja jeho tiež...No a prob
to Djrobbo18. ja keby som nemala chalana tak, by som sa išla potrhať o takého s tvojou výškou. Vieš aký mám ja problém, ked mám 180 cm. Prídem si ako obor. a najlepšie bolo ked mi dáky chalan povedal, že sa v mojej prítomnosti necíti dobre, lebo som príliš vysoká-nanho. viem sa do teba vcítit...
nevadí to vobec ..veď 6 cenťáákov, to skoro ani nevidno ..hlavne nenos nejaké vysoké botky moc heh aby ten rozdiel nebol ešte vačší..ale zas, je zaujímavé, taký párik, kde holka je vyššia ako chalan ..aa ak si fakt tak veeeeľmi zaľúbená, ako píšeš, tak neviem, čo chceš riešiť ..na výške nezáleží aj keby ti bol po paty
mne sa stalo nieco podobne...tak ta nebudem poucovat ze na vyske a ani na krase nezalezi...lebo tjosicku zalezi...ale ak ho mas naozaj rada tak by si na to nemala brat vobec ohlad...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Pokial viem to nie je chyba....
mal som kamaráta ktorého dievća bolo vyššie od neho O DOST VIAC ako 6 cm....
nechápem ako to môžeš brať ako problém