Cauko..mozno si povies jake decko ti ide davad rady.Hm..v prvom rade o sebe nehovor,ze si spatna.Nikto nieje spatny! Ked budes pokladat seba za sympaticku,budu ta tak potom brat aj ostatni-ale zas s mierou.Teraz tvoj problem.Hm...zaujimave..asi si ho velmi lubila ked sa k voli nemu trapis.Ja by som na tvojom mieste ziadala vysvetlenie potial,pokial by ti ho nepovedal.Lebo zda sa mi to dost divne,ze ti napise sms(do oci ti to schopny povedat nebol)s tym textom -aspon si to uviedla, a nevie povedat dovod preco s tebou uz nechce byt.Skus sa ho spytat preco ti to nevie vysvetlit.Ze je to odneho dost zbabele, ze ti to povedal tym sposobom a bez dovodu.Mozno ma ine dievca..Ja by som to nenechala len tak.A ece nieco nevtieraj sa mu alebo co.. Moj nazor : viem,ze ti je za nim smutno,chapem ta,ale myslim,ze to je zbytocne.On je s tam zjavne spokojny ked ti to nedokaze vysvetlit atd... konec ..lol
No, nezávidím ti tvoju situáciu...Nemám s týmto veľa skúseností, ale asi by som to na chvíľu nechala tak,vôbec mu nevolala ani nepísala.Skús mu ukázať,že aj bez neho si poradíš a keď budeš niekde s partiou vonku, tak sa zabávaj akoby sa nič nestalo, nech vidí,že si sa kvôli nemu nezložila a ideš ďalej...Možno potom zistí, že spravil chybu a príde za tebou.A ak sám za tebou nepríde, alebo sa neozve tak sa po dlhšom čase skús ozvať ty, že či to znova neskúsite,alebo nech ti aspoň vysvetlí,že prečo ťa nechal.
witaj w realite-same sklamania,oyeby a bolest...ten zaciatok,priebeh aj koniec-jako keby som to pisala ja ...co sa tyka mna je od toho 2 mesiace a priznawam som z toho ece stale f pici,aaale uz aspon som neni namotana...
...wies cica,nemozes dowolit aby ta ten rozxod znicil...wraj naj je najst si ineho,a w tej situacii sa mi to zdalo ako najwacsia picowina na swete...wsetko wsak wyriesi cas a thak sa mi to teraz zda len ako picowina
moc ti sice nepomozem,ale pokus sa to uz neriesit...ze ho ziskas nas5 je hrozne malo percento a ked uz thak to to wazne stoji za to?...my baby robime thaku xybu,za sme im xalanom sxopne odpustit seeecko,lebo wed predsa pred mesiacom mi wrawel ze ma ma rad,wed sme boli spolu thaki stastni a fakt ze nas podyebali nemyslime...proste sa premoz a ries de sa da,wed life pred sebou neeee...
saq prave ne????? musi vedet preco ta odyebal nie???? to potom nedava aspon mne zmysel ze ti napise sms ,ale sam nevi preco ta nechce...boa jak male decko
nenechaj si skakat po hlave a ukaz mu ze si silna osoba a vsetko zmaknes.taketo osoby, ako on, len vyuzit, zneuzit. potom zobrat lopatu zahrabat ho a zabudnut ze kde ]:>
tak sa bav ako predtym a maj ho u prdele, sak ked tam patri, tak naco sa trapit
Nemozes sa stale trapit kvoli chalanovi ktory si ta ani nezasluzi... Viem ako blbo ti je, a ze sa ti to zda ako blbost ale musis proste zacat zit dalej! Ukaz jemu a aj vsetkym ze si skvela baba a ze ti moze byt super aj bez chalana-bez neho. Bav sa s kamoskami partiou rob vsetko mozne len nemysli na neho aky bol super, lebo taky super zrejme nebol ak ta takto hnusne odjebal... netrap sa kvoli nemu a hlavne nedavaj najavo ze ti to je luto a ze stale dufas ze sa k tebe vrati... (a mozno ked budes v pohode a vesela uvedomi si ze sprvil blbost a bude ta chciet spat, hoci ja by som ho uz potom nechcela)... dufam ze som aspon trosku pomohla... drziiiiim palce
No ja by som pomlcal o tom kto aky *****je. teraz by som to cel napisat Pepa511...ja mam taky isty problem...vies a som chalan...mne to moja ex nepovedala ani po 3 rokoch do oci...tak sa moc neobracaj na chalanov...mame take iste srdce ako vy...a ja som ju miloval z celuckeho srdca...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
...wies cica,nemozes dowolit aby ta ten rozxod znicil...wraj naj je najst si ineho,a w tej situacii sa mi to zdalo ako najwacsia picowina na swete...wsetko wsak wyriesi cas a thak sa mi to teraz zda len ako picowina
moc ti sice nepomozem,ale pokus sa to uz neriesit...ze ho ziskas nas5 je hrozne malo percento a ked uz thak to to wazne stoji za to?...my baby robime thaku xybu,za sme im xalanom sxopne odpustit seeecko,lebo wed predsa pred mesiacom mi wrawel ze ma ma rad,wed sme boli spolu thaki stastni a fakt ze nas podyebali nemyslime...proste sa premoz a ries de sa da,wed life pred sebou neeee...
a ece nieco:xaalnow maj kus f pici a newer
-a riad sa hesla co oni urobia tebe urob aj ty im
-kasli na neho ,aj ked sa to neda...
-snaz sa
-a vymaz ho ...
-neexistoval a nikdy uz ani nebude , je to obycajny chudat co envie co chce , lepsie povedane DIETATKO
-je milion lepsi ludi ako je on..
-a nema zmysel pre neho ani len zmazat usmev na tvari nie to este plakat ....
UZ DOST , boha ser na neho .... jemu je to tiez ejdno tak aj tebe musi byt nie moze ale MUSI
nenechaj si skakat po hlave a ukaz mu ze si silna osoba a vsetko zmaknes.taketo osoby, ako on, len vyuzit, zneuzit. potom zobrat lopatu zahrabat ho a zabudnut ze kde ]:>
tak sa bav ako predtym a maj ho u prdele, sak ked tam patri, tak naco sa trapit