pačí sa mi jeden chalan ako som travila snim dve krasne vikendy aj píšeme si ale je v tom taka vec že si myslim že to bolo len chatova laska a už ma nece ale ako som snim nič viac nemala ako bozkavanie ja ho strašne chcem poradte mi pjosim čo mam robiť
niekto tu spomína doppler??? wow, tam som ja bola, sa chválim, ja viem, dobre mi to robí , aj keď nemám byť na čo happy, ale fakt tam stál redbull toľko? cipana smiley: :d, ja som ho pila od kamošky , šľohla som jej, inak už na žiadny koncert nikdy viac , doppler ok, spomienka bude, a keď raz budem sluvna, urobím im reklamu, že to jediný podnik, kde bola, a budú tam chodiť všetci, a dajú tam zipporkinu pamätnú tabuľu, hahaááá
djdaniels, hehe, no to sú, ale všade, ja som tam videla dve také čajočky na hajzli, rovnako oblečené,gaťky trblietavé trápne tielka, namachlené, že aj maria terezka by sa zľakla a napoleon by sa hneď vzdal trónu, a prišli a kecajú ostatným: (čítaj detenele tvrdo!)::: Néééééééééééééééééééééééééééémate žúúúúúúúúúúúúúvačku? Babýýýýýý, babenyyyyyy, babenky nééémate žúúúúúvačku?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ja sukam za pivo
//nezmylil som sa. som chalan. nie som gay i ked som gay* //
*gay = stastny
ináč, ryšavky a červenovlásky lúbim najviac!
zensky rod - dve
stredny rod - dve
inak ani barmanky tam moc nestali za to co ked som tam bol ..akoze v inych podnikoch ine barmanky
myslela som, že sa tam pokakám od smiechu