Moja babka je silno veriaca a furt je v kostole. Prihlásila ma na birmofku a ja som bola maximalne 2 krát na stretnutí ..Takše predpokladám ze z birmovky nic nebude lenže ked sa to dozvie tak ma asi zabije ..Čo mám robit?? ..Ty kks co ma ešte za blbost
ty kks, aj ja chodím na birmovku..veď to máš len jeden rok, a sú tam celkom pekní chalani na tej birmovke hah..teda no..veď to dokončíš a máš pokoj..no a?
ani ja nejsom tajá veriacia že by som ju potrebovala v živote ale tak pre radosť mojej mamičky
ja som to mal podobne, na stretnuti som bol viacejkrat, ale ten nabozensky manik v ciernom ma akosik vykopol (tiez z dovodu, ze som tam nechodil xD Babka o tom nastastie nevie (a uz to bude nejaky ten rok xD), lebo to by dopadlo Ale tak ona je fanatik
Ale niekedy take blbosti potil, ze mi teda bolo zle... ako vtedy, ked z meditacie spravil "rozhovor s bohom vlastnymi slovami" xDD. To som tam musel potlacat zachvaty smiechu
no na tych dvoch som potláčala zachvaty smiechu z mojích kamošou lebo to sú hovada .oni tam v kostole hráli schofku a ked farár zakričal aby si sedly tak kamošúf bratranec mu zakričal opas opas betmen
Ano!!..kks šak ked do kostola nechcem ist takl tam nepojdem a na velku noc by mi ani penaze nedala kebyže nejdem do kostola kks!!..ale jako pokial ma nevykopne tak idem na birmofku ..a dam si meno Michael
haaa,tak tam proste nechod preboha,povedz ze tam nehces ist...ak teda ozaj nechces...ako mna by v zivote nikto na nic take neprinutil,ani som nebola na birmovke a ani nepojdem,v zivote.......este,to tak...
som mal 13r som si povedal ze sa idem pokrstit bol som 3x v skostole potom na krst a viac som tam nevliezol lebo ten blby papier treba ak by mi trklo v starsom veku ze chceme s partnerkou svadbu v kostole
bol som uz na jednej birmovke a vykopol ma farar so slovami, ze neviem ani pozdravit ho na spovedi. a idem teraz aj na 2. birmovku a mam ju v pici ako tu prvu. v boha neverim tak nwm naco tam pojdem. to bude na hovno ale co uz aspon bude sranda odjebavat farara
Ja som z nasim fararom trocha vyje.al som mu povedal ze nemozem chodit do kostola lebo som kazdy vikend v BA a on ze mam chodit aj v Blave do kostola a mam mu donist od farara podpis ze som tam bol ,raz som tam bol dal mi podpis a odvtedy ho falsujem takze v Septembri bude birmovka ale sa mi tam nechce ist v obleku sa budem potit radsej pojdem v tricku a kratasoch nech maju babky o com klebetit.
ja som tiež na birmovku nešla dobrovoľne ale bola som v skupine kde boli asi 3 dievčatá a zvyšok samí chalani no a to sme sa tak narehotali na tom, oni si totiž vždy robili srandu z tety katechétky ktorá sa mimochodom volala že Svätá a raz sa naštvala tak nás nechala schválne dlhšie trčať v kostole ktorý niekto zamkol a keď sme chceli vyjsť spustil sa alarm a my sme jak debili museli čakať kým nás niekto príde odomknúť (a len tak odveci, hneď pri kostole je polícia a ten alarm zvonil asi 20 minút a polícia sa tam ani neobjavila, no čo už, sme na Slovensku...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ani ja nejsom tajá veriacia že by som ju potrebovala v živote ale tak pre radosť mojej mamičky
ojebavaju ohovaraju a pritom sa tvaria ako najvacsie svatice
skus sa normalne o tom porozpravat z rodicmi ze tam nechces chodit mozno to pomoze
a cloveka by nemali nutit do niecoho co nechce sam
Ale niekedy take blbosti potil, ze mi teda bolo zle... ako vtedy, ked z meditacie spravil "rozhovor s bohom vlastnymi slovami" xDD. To som tam musel potlacat zachvaty smiechu
a do kostola nechodim hmm...
povazujem za nezmyselne robit si birmovky, ked o tom nie ste vnutorne presvedceni...je to dost pokrytecke...
neznasam ked rodicia,babky a pod. nutia svode decka a vnucata chodit do kostola, mat nejake prijimania, birmovky, len aby ony boli spokojne...
a ze poslusne ovecky..ha!
Mladež skazená trstenicu navás hehe
takych ludi by som zahrabal zaziva
@38 , to je tieš možnost