Takže, ide o to, že posledné tri mesiace som bola dosť zaneprázdnená. Robila som si vodičák a chodila som na hodiny angličtiny. Domov som chodila najskôr o piatej, niekedy o siedmej. Aj keď som na to nadávala, bola som spokojná, lebo doma som trávila mini
nejaký krúžok šikovných rúk alebo hudobná (aj keď tá je max. tak 2x do týždňa) alebo sa prihláš na nejaký kurz niečoho.. alebo začni študovať nejaký ďalší jazyk..
@mirkova straašne by som ju chcela, a mám aj na pláne si nejakú obstarať, aj som sa bola pýtať v Tescu (je mi jedno, kde budem robiť, len hlavné je, že budem robiť), ale sa mi neozvali.. neviem, či má ešte teraz zmysel ísť sa spýtať do kauflandu.. tak krátko pred Vianocami..
@athelasil pozerať filmy! to už je len aká aktivita a inak, aj tie stíham pozerať
@12 hypermarkety ľudí potrebujú, ale často ich hľadajú cez agentúry, tak skús pozrieť tie, alebo aj na profesii, určite nejaká agentúra má tam ponuku na brigádu v pokladni.
zacni hrat Call of duty alebo nejake ine dobre hry ...pozeraj filmy..alebo lepsie serialy, tie ti zaberu viac casu a nerozmyslas co pozriet na druhy den, jednoducho pozries dalsiu cast...hmm..pis blogy alebo natacaj videoblagy ....alebo najlepsie - uc sa do skoly
@piter09 hrať hry, to už je len aká aktivita! seriály pozerám, blogy sa s nažím písať, ale, bohužiaľ, asi nemám talent... videoblogy?hm, dobrý nápad, len keby som to mala čím natáčať .. a najlepšie- do školy sa učím a so svojimi známkami som úúúpplne spokojná
@athelasil ja viem, ja som strašne vďačná za všetky návrhy Ale, proste, von chodím po tme nerada (bojíím sa ) a cez deň je to také odveci sama sa prechádzať.. aach zas hry!
@overexcitedgirl uz sa ti necudujem ze si zalozila toto forum. tazko ti vybrat aktivitu ak sa ti nic nepaci ...no hranie hier nie je aktivita ale je to riadny zabijac casu hmm....ak sa nudis teraz, mozes si nastudovat programovanie v C a vysvetlit mi to lebo zajtra pisem zapoctovku a neviem to ani sa mi nechce ucit nejak
@piter09 to nie je o tom, že by sa mi nič nepáčilo ja len proste neviem, nič z toho by ma nebavilo, alebo všetko už robím. A ja nechcem zabíjať čas, ja ho chcem plne využiť
Ďakujem, programovanie nie To je na mňa moc zložité
A pri mojej matke, ktorá by mi do všetkého, čo by som varila, len hovorila, čo mám robiť, by som nič neuvarila, + bojím sa našej trúby, ktorá má už 15 rokov a nikto z tejto rodiny nie je schopný kúpiť novú
@semhamforas ja nevravím, že to je neskoro Mne to práveže vyhovovalo A teraz keď už o druhej budem doma, šak sa zbláznim! Skúsim sa ísť teda zajtra spýtať na tú brigádu
@malasimi ešte len som tretiačka, veď do matury by som to všetko zabudla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@acvd43xa7w toho mám a aj tak mám moc času
@emmka98765 knihy čítam (moji rodičia by povedali, že až priveľa), a upratovanie? hm, vďaka, ale to nie je taká lákavá ponuka
@loveistheanswer no tak ja som si asi tak zvykla na zaneprázdnenosť, že teraz sa strašne nudím, a celé dni určite nebudem sedieť pri počítači
..Ale, ďakujem vám aj tak
a ako citam aj knihy citas, dalsi navrh...tak kreslit? Pisat nieco? chodit sa prechadzat, pritom fotit?...tak brigadu nejaku?...alebo pozerat filmy
@athelasil pozerať filmy! to už je len aká aktivita a inak, aj tie stíham pozerať
hraj travian
@athelasil ja viem, ja som strašne vďačná za všetky návrhy Ale, proste, von chodím po tme nerada (bojíím sa ) a cez deň je to také odveci sama sa prechádzať.. aach zas hry!
alebo skus sa venovat vareniu, peceniu
Ďakujem, programovanie nie To je na mňa moc zložité
A pri mojej matke, ktorá by mi do všetkého, čo by som varila, len hovorila, čo mám robiť, by som nič neuvarila, + bojím sa našej trúby, ktorá má už 15 rokov a nikto z tejto rodiny nie je schopný kúpiť novú
@semhamforas ja nevravím, že to je neskoro Mne to práveže vyhovovalo A teraz keď už o druhej budem doma, šak sa zbláznim! Skúsim sa ísť teda zajtra spýtať na tú brigádu
@malasimi ešte len som tretiačka, veď do matury by som to všetko zabudla