Páči sa mi jeden spolužiak z mojej triedy a mám pocit že ma vníma iba ako kamarátku.Rozprávame sa, smejeme...on sedí totiž predomnou.....Ako ho mám zbaliť??Ako zistím či sa mu aspoň trochu páčim?? Existujú neaké malé znamenia, podľa ktorých by som to mohl
ked sa na teba bude usmievať, pozerať dlhšie ako zvyčajne (a vtedy nemaš obrovsky jebak na čele) snazi sa ta dotknúť, byť s tebou dlhsie ako zvyčajne....
nemáš 7r. aby si čakala kedy ťa potiahne za vrkoč, tak to skús ako baba ktorej sa zapaľujú lýtka, alebo už horia choď sním von a keď nepôjde tak ťa nechce
spytaj sa ho to na rovinu. alebo vsak vyuzi svoj sarm. ak sa soplu dobre bavite, smejete. moze to nieco znamenat a to, ci ta vnima alen ako kamaratku uz musis zistit sama
so spolužiakom si nezačínaj.. a už vôbec nie, ak ste teraz dobrí kamoši..
vlastná skúsenosť.. sme perfektne vychádzali so spolužiakom.. mali sme sa radi a začali sme spolu chodiť, po pol roku sme sa však rozišli.. vychádzame dobre, ale a už to nie je také super, aké to bývalo niekedy..
Dobrý nápad Lakino...lenže problém je vtom, že on o svojich citoch moc nehovorí.Pred mesiacom-dvoma sa rozišiel so svojou babou.....čo ma tošku potešilo, lebo ja nerada rozbíjam vzťahy....niekedy si aj popíšeme cez pokec...takže je to celkom fajn ale zvyčajne sa nedostaneme k takým osobným témam ....
Lenze si daj pozor, aby tvoju spojku nezajali nepriatelia, nemucili ju a nedostali z nej tajny kod na odpalenie jadrovych zbrani naprogramovanych na pentagom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
to spoznáš sama
Mozes navrhnut schodzku s nim mimo skoly, to by mu potom malo byt jasne o co ti ide.
Prečo ho chceš zbaliť vlastne?
vlastná skúsenosť.. sme perfektne vychádzali so spolužiakom.. mali sme sa radi a začali sme spolu chodiť, po pol roku sme sa však rozišli.. vychádzame dobre, ale a už to nie je také super, aké to bývalo niekedy..
ale, rob ako myslis