Prepáčte mi, že tu vypisujem, ale pred dvoma dňami sa mi obesil kamarát. Moja kamarátka ho mala rada ako brata. Všetkým nám chýba. Kamarátka, ktorá ho mala rada ako brata sa chce za ním dostať. Chce sa obesiť na strome, kde sa obesil i on. Ja ju od toho o
nemá zmysel vziať si život.. treba ju nejako rozptýliť.. potrebuje pomoc. Od psychológa/psychiatra .. rieš to aj s jej rodičmi..
Aj ja som stratila blízku osobu..ale ani ma nenapadlo,že by som spravila niečo také..je mi tu bez neho smutne,ale on neodišiel svojvoľne,ale to je o inom.
Snaž sa ju donútiť byť v spoločnosti, žiť ako predtým a v momente kedy sa poprvýkrát usmeje, aj keby to bol len náznak, máš vyhraté, treba ju odtrhnúť od tých myšlienok a donútiť žiť akýmkoľvek spôsobom, ak to nejde po dobrom, pôjde to po zlom
je to smutné, kam sa až človek dokáže dostať, na dno kvôli tomu, že niekomu jeblo a obesil sa... povedz jej : ,, Hej ty, stojí ti to za to? Chceš opustiť tento nádherný svet plný toľkých krás? Chceš sa tak rýchlo vzdať? Buď silná ! "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
chce aby ju teraz každý ľutoval a aby sa okolo nej točili ?!
Aj ja som stratila blízku osobu..ale ani ma nenapadlo,že by som spravila niečo také..je mi tu bez neho smutne,ale on neodišiel svojvoľne,ale to je o inom.
A povedz to rodičom.
Ak si nedá povedať, tak je to stratené.