Ahojte...pozna niekto z Vas,ten pocit,ked Vas odmieta osoba,ktoru nadovsetko lubite a spravili by ste pre nu vsetko?Pokusali ste sa vselijakymi sposobmi dat mu najavo ako ho mate radi...Skusili ste vsetko a nic?Co mam robit??Lubim ho nadovsetko...ale nema
No ked on nelubi asi to nema zmysel... musis pohladat niekoho, kto bude ta mat taku rad aka si to bude ten spravny clovek na neho zabudni...a uvidis ze raz najdes
nic si z toho nerob.... skor si skus predstavit, ze by ste spolu zacali chodit. ten vztah je uz vopred strateny, lebo on o teba nema zaujem. nezabudni: vztah je o dvoch ludoch
ano mne sa to stalo, ze som ejdnu lubil, robil som pre nu vsetko ona bola slepa. ja som jej to povedal a vlastne sem tam spolu prekecneme. vlastne uz sa vsetko zmenilo. Zistil som, ze je to blbe dievca a som stastny. skoda, ze som ale stratil aj cas a ten cas sa poznacil na mojich znamkach. Zabudni teda na neho lebo skoncis este horsie mozno ako ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
nezufaj, najdes lepsieho