ahoj...takže dávnejšie som spoznal jednu dievcinu chodime spolu von kazdy tyzden a nechcem byt snou len kamarat a uz som jej to vravel milion krat...ked som sa jej pytal ze ci chce so mnou nieco riesit tak jej odpoved bola ze ano chce (cca 3 tyzdne dozadu
tuturututurú (to sú fanfáry) práve si sa zaľúbil do dievčaťa, ktoré nevie čo chce...
PS: všetky baby nevieme čo chceme, to len tak po mino... v tomto ti nikto neporadí, lebo len to dotyčné dievča vie, čo sa jej ženie hlavou, taaaakže buď ju máš na toľko rád, aby si počkal napr. ďalší pol rok kým si to ujasní sama alebo sa pohneš ďalej...hlavne žiadne slzy, nepoznám ju, ale žiadny človek ti za ne nestojí
Hmm nerada to píšem ale skôr sa prikláňam k možnosti , že s tebou nič vážnejšie nechce mať ale nechce ťa raniť ...podľa mňa baby nikdy nebudú vo "vzťahoch" opatrné ... buď sa zaľúbia okamžite a nič okolo toho neriešia ..alebo vôbec ...pravdaže existujú výnimky
no ja neviem ked ti niekto napise ze chce stebou nieco mat a za par dni uz nevie...cital som sestrine spravy na fb a tam pisala ze chce mna, ze bude pekne zas mat niekoho DD
"meni nazory zo dna na den" ...ty asi vela bab nepoznas, ze si z toho taky vyhukany, co? jeb na to, netlac na nu, proste spravaj sa k nej, akoby ta az tak moc nezaujimala (do spravnej miery) a ona bud zabojuje, abo nespravi nic a potom to nema zmysel
uz mi pisala viac krat ze ked ju chcem tak ju mam riesit mozno caka nato aby som sa cinil a nie len pisal a hovoril a potom sa jej to urovna v hlavicke alebo sa vyjebe na mna uplne
je opatrná a nevie či ti má/môže veriť, na základe predošlých skúseností s chlapmi všeobecne, ale zároveň ta chce, ale potom si pripomenie že sa nechce znova nechať podjebať a robí to v praxi tak že si bráni ti (začať viac) veriť, a tým čo ti napísala ti poradila/dala návod, ak čakáš tak je "ťah" na nej, a jej ťah je logický a jej logická časť jej hovorí nikomu neveriť a držať si odstup. ak ju začneš "riešiť", tak jej skôr či neskôr túto "logickú" časť utlmíš, resp. ak jej s tebou naozaj bude dobre, tak ju tá jej časť ktorá s tebou vzťah chce okríkne a zaženie do kúta - v podstate ti tým povedala "chcem byť s tebou, ale tá logická časť mi nedovolí, lebo furt myslí, pomôž mi a daj mi dôvod nepočúvať ju".
čiže povedal by som začni ju nenápadne a plynulo plnohodnotne baliť, ale tak aby si ten prechod od toho čo je medzi vami teraz k baleniu nevšimla.
hm, za normálnych okolností by som súhlasil s @antifunebracka -ou, ale on je na takúto situáciu v ktorej práve si príliš namyslený, jebal by na to a ona tiež, teraz nebude ochotná bojovať, teraz potrebuje vidieť že o teba bojovať nemusí, že ty si (narozdiel od niekoho o koho bojovala a prehrala) pri nej, aj keď sa o to nesnaží.
teda áno, samozrejme, daj jej čas, ale daj jej ho počas/vo forme toho jemného prechodu od nebalenia (resp. momentálneho stavu) po balenie.
@midnight lenze ked bude od zaciatku taky tutko, co o nu bude bojovat a zrobi vsetko, co jej na ociach vidi, uz ho takeho bude brat navzdy a, priznajme si, aj ho bude vyuzivat. nevravim, nech to uplne jebe, len nech je do SPRAVNEJ MIERY k nej lahostajny. akoze normalne nech s nou chodi von, obcas zaflirtuje, ale vsetko nech udrzuje v tej neistej rovine medzi kamosom a potencialnym frajerom
@antifunebracka - ty amatér, každý predsa vie že keď vzťah so ženou udržuješ príliš dlho (čo presne "príliš dlho" znamená sa nevie, ale odborníci sa zhodujú že sa vo väčšine prípadov jedná o dobu do dĺžky troch-štyroch mesiacov) v kvantovo neistom stave medzi kamošom a potenciálnym frajerom, automaticky sa zaraďuješ do kategórie "kamoš", s výnimkou prípadu keď je v danej dobe zadaná, vtedy sa časový úsek "príliš dlho" počíta od rozchodu!
boha, ako keby si nikdy nečítal návod na použitie
okrem toho nikto nepovedal že má byť ťuťko. ja hovorím o mocnom strome ktorý ju podoprie keď to bude potrebovať a v ostatných chvíľach ju bude listami štekliť všade možne (kde dovolí), a ty si predstavíš jazvečíka ktorý hystericky nadšene dobehne pri prvom zvuku ktorý sa podobá na jeho meno
@midnight ako neviem čím to je ale čítala som viac tvojích komentov a musím povedať, že sa ťa bojím lebo zatial v každom komente si to dobodky povedal spravne ....do haja ty asi študuješ ženské mysle a celkom sa ti to aj darí ....už nas maš riadne prekuknuté ako pozerám
@kermo1337 takže takto, ak ju naozaj máš rád, tak vydrž a dokáž jej že ti môže veriť, buď pri nej aj keď bude niekedy odmeraná, povedz jej že ty ju nepodvedieš ako ostatní (ak to, samozrejme, nemáš v pláne ), proste iba tým že budeš stále pri nej, keď ťa bude potrebovať máš šancu, aby ti uverila že jej naozaj neublížiš a že jej budeš oporou..
a uvidíš, ak je nerozhodná z toho dôvodu že ťa až tak rada nemá a nevie ako ti to povedať, tak takýmto spôsobom ti to povie určite, že nechce byť s tebou, ale ak je nerozhodná z toho dôvodu že jej niekto naozaj ublížil, tak postupom času si myslím že ti začne veriť a naberie odvahu do vzťahu.. ale ak na dlhšiu trasu nie si pripravený, ak ju nemáš dostatočne rád na to aby si to podstúpil, radšej to nechaj tak a nezačínaj radšej nič..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
PS: všetky baby nevieme čo chceme, to len tak po mino... v tomto ti nikto neporadí, lebo len to dotyčné dievča vie, čo sa jej ženie hlavou, taaaakže buď ju máš na toľko rád, aby si počkal napr. ďalší pol rok kým si to ujasní sama alebo sa pohneš ďalej...hlavne žiadne slzy, nepoznám ju, ale žiadny človek ti za ne nestojí
Dr. Love
potrebuje na všetko čas!.....
nenapísl si koľko má rokov, i keď je fakt, že ženy dospievaju skvôr...v tvojom prípade by som hľadal zálohu, ale tajne........
filip
je opatrná a nevie či ti má/môže veriť, na základe predošlých skúseností s chlapmi všeobecne, ale zároveň ta chce, ale potom si pripomenie že sa nechce znova nechať podjebať a robí to v praxi tak že si bráni ti (začať viac) veriť, a tým čo ti napísala ti poradila/dala návod, ak čakáš tak je "ťah" na nej, a jej ťah je logický a jej logická časť jej hovorí nikomu neveriť a držať si odstup. ak ju začneš "riešiť", tak jej skôr či neskôr túto "logickú" časť utlmíš, resp. ak jej s tebou naozaj bude dobre, tak ju tá jej časť ktorá s tebou vzťah chce okríkne a zaženie do kúta - v podstate ti tým povedala "chcem byť s tebou, ale tá logická časť mi nedovolí, lebo furt myslí, pomôž mi a daj mi dôvod nepočúvať ju".
čiže povedal by som začni ju nenápadne a plynulo plnohodnotne baliť, ale tak aby si ten prechod od toho čo je medzi vami teraz k baleniu nevšimla.
hm, za normálnych okolností by som súhlasil s @antifunebracka -ou, ale on je na takúto situáciu v ktorej práve si príliš namyslený, jebal by na to a ona tiež, teraz nebude ochotná bojovať, teraz potrebuje vidieť že o teba bojovať nemusí, že ty si (narozdiel od niekoho o koho bojovala a prehrala) pri nej, aj keď sa o to nesnaží.
teda áno, samozrejme, daj jej čas, ale daj jej ho počas/vo forme toho jemného prechodu od nebalenia (resp. momentálneho stavu) po balenie.
boha, ako keby si nikdy nečítal návod na použitie
okrem toho nikto nepovedal že má byť ťuťko. ja hovorím o mocnom strome ktorý ju podoprie keď to bude potrebovať a v ostatných chvíľach ju bude listami štekliť všade možne (kde dovolí), a ty si predstavíš jazvečíka ktorý hystericky nadšene dobehne pri prvom zvuku ktorý sa podobá na jeho meno
a uvidíš, ak je nerozhodná z toho dôvodu že ťa až tak rada nemá a nevie ako ti to povedať, tak takýmto spôsobom ti to povie určite, že nechce byť s tebou, ale ak je nerozhodná z toho dôvodu že jej niekto naozaj ublížil, tak postupom času si myslím že ti začne veriť a naberie odvahu do vzťahu.. ale ak na dlhšiu trasu nie si pripravený, ak ju nemáš dostatočne rád na to aby si to podstúpil, radšej to nechaj tak a nezačínaj radšej nič..