aj vy ste už niekedy boli terčom vysmechu v triede? alebo ste boli s celou triedou pohadany ? alebo ked všetci boli proti vám ? ...mne sa to stalo a neviem čo mam robyt.... bože ludia pomožte mi ... s tym dotyčnym človekom sa nemožem osamote porozpráva
ja to prežívam od kedy som na strednej, ale našla som si v mojej triede 3 ľudí ktorýmni si môždem skoro všetko povedať a ostatných neriešim, lebo viem, že to čo hovoria nie je pravda...
uz som to zazila,bolo to humus,fakt hrozne a dlhe obdobie,skus sa o tom s dakym porzpravat,aspon sa ti ulavi..a ked sa to vtriede inak neda,ignoruj a bud trpezliva,snad to prejde,ak nie,tak za niekym v skole,trebars ucitelkou ohladom toho chod,nedovol ,aby ta to znicilo
jemine ľudia dajte jej pokoj s gramatikou, pochybujem že tú chcela v tomto fóre riešiť
ťažko sa radí keď nepovieš o čo konkrétne ide. ale kým je v celej triede aspoň niekto kto je na tvojej strane tak nezúfaj. veď podľa veku zachíľku aj tak pôjdeš na strednú a tým sa to vyrieši
@kimina622 aj proti mne je celá trieda (teda skoro alebo aspoň mám taký pocit) gramatiku by si sa mohla naučiť ale myslím, že ti to nepomôže Ale môžme pokecať ak chceš o tom. Napíš TS
Nestáva sa často, aby bola celá trieda sprostá. Pár (aj viac) debilov sa nájde v každej triede, ale ak je proti tebe vážne celá trieda....
Mne z toho vychádza len to, že prvotný podnet si im dala ty a teraz to len a len zhoršuješ. .....neviem o čo ide, takže sa môžem mýliť. Skús sa s tými trochu rozumnejšími začať o tom probléme baviť, ak si v tom nevinne, snád to pochopia a budú na tvojej strane..... Veľa šťastia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ťažko sa radí keď nepovieš o čo konkrétne ide. ale kým je v celej triede aspoň niekto kto je na tvojej strane tak nezúfaj. veď podľa veku zachíľku aj tak pôjdeš na strednú a tým sa to vyrieši
@kimina622
Nestáva sa často, aby bola celá trieda sprostá. Pár (aj viac) debilov sa nájde v každej triede, ale ak je proti tebe vážne celá trieda....
Mne z toho vychádza len to, že prvotný podnet si im dala ty a teraz to len a len zhoršuješ. .....neviem o čo ide, takže sa môžem mýliť. Skús sa s tými trochu rozumnejšími začať o tom probléme baviť, ak si v tom nevinne, snád to pochopia a budú na tvojej strane..... Veľa šťastia.
podľa toho treba postupovať ďalej.......