Co mám spraviť s tým lame_dll aby slo niečo z Audacity uložiť vo formáte MP3?
Potrebujem nutneeee pomôcť. V Audacity mám čosi nahraté, stiahol som lame_dll či jak sa to volá ale aj tak ked dám Importovať či jak to je či Exorpovať (neviem si teraz spomenuť) tak napíse niečo typu že Nie je možné otvoriť lame_dll v Knižnici... alebo č
@jane338 Ale kde je nejaka taka zlozka? Proste... povec postup tutorial v bodoch takto:
1. otvoriť to a to
2. .......
3. ...........
pls je to pre mna doležité @midnight ano budem kukať teraz 4 hodiny tutorialy kvoli tomu že chcemv edieť kam mám presunuť lame_dll ne?
najst zlozku program files (proste zlozku kde mas v pc nainstalovane programy) v tom najst zlozku Audacity a v tejto najst Plug-ins.otvorit to a tu kniznicu tu jednoducho presunut.
@warhawk
a môžeme to aj otočiť opačne:
"ano bude teraz XY ľudí kukať niečo čo potrebuješ ty kvôli tomu že si lenivý si to čo potrebuješ ty vyriešiť ty"
mimochodom, musel by si byť gigantický retard, aby ti to zabralo 4 hodiny videotutorialov, vidím to skôr tak na 5 minút hľadania v texte a 5 minút čítania, tak keď už si lenivý kokot, tak to aspoň priznaj. uvedom si už že žiješ v dobe kde získať absolútne doslova ľubovoľnú informáciu je to úplne najľahšie čo existuje, aj vysrať sa je namáhavejšie a komplikovanejšie.
@warhawk
mimochodom, na 95% sa pokyny k správnemu použitiu nachádzali priamo na tej stránke kde bol aj link z ktorého si tú knižnicu stiahol.
horeuvedené som napísal pred nájdením linku, link ktorý som našiel (prvý výsledok v googli) je na oficiálnu audacity stránku, a ODKAZ NA STIAHNUTIE TEJ KNIŽNICE SA NACHÁDZA PRIAMO V POKYNOCH NA TO AKO JU NAINŠTALOVAŤ A POUŽIŤ.
Čiže zrekapitulujme si to:
1. prvý výsledok vyhľadávania "audacity lame encoder"
2. vedúci na oficiálnu audacity stránku
3. ktorej HLAVNÝM OBSAHOM je v bodoch návod ako ten encoder nainštalovať
4. pričom V TEXTE TOHTO NÁVODU je zahrabaný link na stiahnutie tej knižnice.
5. ale ty si špeciálne retardovaný prípad ktorý by na pochopenie piatich dvojvetových pokynov potreboval 4 hodiny pozerať videotutorialy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
1. otvoriť to a to
2. .......
3. ...........
pls je to pre mna doležité
@midnight ano budem kukať teraz 4 hodiny tutorialy kvoli tomu že chcemv edieť kam mám presunuť lame_dll ne?
najst zlozku program files (proste zlozku kde mas v pc nainstalovane programy) v tom najst zlozku Audacity a v tejto najst Plug-ins.otvorit to a tu kniznicu tu jednoducho presunut.
a môžeme to aj otočiť opačne:
"ano bude teraz XY ľudí kukať niečo čo potrebuješ ty kvôli tomu že si lenivý si to čo potrebuješ ty vyriešiť ty"
mimochodom, musel by si byť gigantický retard, aby ti to zabralo 4 hodiny videotutorialov, vidím to skôr tak na 5 minút hľadania v texte a 5 minút čítania, tak keď už si lenivý kokot, tak to aspoň priznaj. uvedom si už že žiješ v dobe kde získať absolútne doslova ľubovoľnú informáciu je to úplne najľahšie čo existuje, aj vysrať sa je namáhavejšie a komplikovanejšie.
kvôli takémuto debilovi teraz nebudem mať rád tučniačikyyyyyyy
mimochodom, na 95% sa pokyny k správnemu použitiu nachádzali priamo na tej stránke kde bol aj link z ktorého si tú knižnicu stiahol.
horeuvedené som napísal pred nájdením linku, link ktorý som našiel (prvý výsledok v googli) je na oficiálnu audacity stránku, a ODKAZ NA STIAHNUTIE TEJ KNIŽNICE SA NACHÁDZA PRIAMO V POKYNOCH NA TO AKO JU NAINŠTALOVAŤ A POUŽIŤ.
Čiže zrekapitulujme si to:
1. prvý výsledok vyhľadávania "audacity lame encoder"
2. vedúci na oficiálnu audacity stránku
3. ktorej HLAVNÝM OBSAHOM je v bodoch návod ako ten encoder nainštalovať
4. pričom V TEXTE TOHTO NÁVODU je zahrabaný link na stiahnutie tej knižnice.
5. ale ty si špeciálne retardovaný prípad ktorý by na pochopenie piatich dvojvetových pokynov potreboval 4 hodiny pozerať videotutorialy.
gratulujem.
...nie.