Myslí to vážne... Už som si zrušil aj kvôli nemu fb... A písal mi že príde zamnou V utorok a zabije má..... No vlastne chcel som sa s ňou rozísť, dnes jej zomrel brat, na konci júna jej zomreli rodičia.... Napísal mi jej fake, že ta s ktorou som chodil jej fake a chcela odomňa jej heslo...... Dal som jej ho a začala písať debiliny... Btw rodičom som to ešte nepovedal, A strašne sa bojím
@dominikp zozen si roxorku a si vystarany... ked som bol mladsi a byval som na dedine, vela ludi ma tam chcelo zmlatit, lebo som sa tam pristahoval... 2 tyzdne intenzivneho nosenia tejto sikovnej tycky vsade so sebou a odvtedy som mal pokoj.. a to som ani nikomu nemusel rozflakat hubu...
@dominikp ja nechápem akú radu by si tu čakal -.- polícia ti nepomôže a birdzáci taktiež nie. Musíš si pomôcť sám, aj keď to podľa mňa ten typek nemyslel važne...
no a ja som myslel, že sa jedna o holku a ono si ty chalan, tak začni trenovať nejaký box alebo čo, však si neni padavka, čo sa bojíš, či čo?(ach)......filip
@dominikp Tak ty ses z Presova jo? Dobre znat. Du si pro tebe, kamo. Pristi vykend mam volnej, tak si asi udelam vylet a pojedu se podivat na kostel sv. Mikulase.
@dominikp Choď za tou bívalkou, a ukáž jej facebook (na ten sa dá prihlásiť aj keď ho zrušíš, priblblý facebook systém), zabespeč aby bol niekto stále pri tebe, kúp si paralizér a slzotvorný sprej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
daj ho na súd
už by som asi vážne mala ísť spať...
máme pre vás riešenie!-kúpte si samopal
vážne choj na policiu
Existuje také čosi ako polícia. Pôjdeš tam a nahlásiš buď vyhrážanie sa zabitím alebo tak čosi. Logika chlapče, logika.
V skutočnosti si však nemyslím, že sa máš čoho báť...
Alebo sa uisti, aby si pri sebe niekoho vždy mal.
Alebo nepanikár.
?
mne to zaváňa fejkizmom..
Tak to ako 1. urob.
byť ňou, nosím v igelitke tehlu a praštím ho po hlave, keď už tak a najlepšie dvakrát, lebo môžeš mať slabí úder ........
potom sa to bude brať ako sebeobrana, len ako vysvetlíš tu tehlu, som zatial na to neprišiel
filip
a vidíš, máš po probléme .......filip
že ho bude mátať z druhého sveta ako duch ....filip