ajojky pls neviete co mam spravit????kamarat mal moj mobil a nechtiac mu padol do potoka akoze mobil tam bol zopar sekund a on ho vytiahol skoro ma drblo lebo sa ani zapnut nedal...dala som ho na radiator a uz ide zapnut ale obrazovka je cela biella a su
Pokiaľ sa mobil dostane do styku s tekutinou - okamžite treba vybrať baterku, simkartu - a nechať to presušiť fénom - potom nechať odstáť aby sa dokonale vysušil - pretože keĎ ho budeš spúšťať zamokra tak ti zoskratujú obvody a môžeš ho rovno hodiť do koša. Myslím že na takéto veci je najlepší servis. Ale ak sa ti chce ten mobil rozoberať tak ho rozober - vyčisti technickým liehom - potom nastriekaj prípravkom proti korózií lošných spojov
no akoze faaajn...ja som hned aj vybrala aj simku a aj baterku ale som ho susila na slnku a teraz na radiatore...skusim ete fen...ak vies ete daco napis
ak máš v záruke zájdi do opravy, mne sa pokazil fotak a baterka čo mi mobil stále padal na zem (sám zoskakoval na zem, samovrah jeden!) a opravili mi to v pohode (zadara) len skúsť zájsť do predajne tých telefonov.
mne padol mobil do mlaky tuto sobotu a len som ho vytiahla troska na zastavke o tricko osuchala vybrala kryty aj tie osuchala a konec chvilku som troska blbo pocula ked mi volala kamoska ale aj to o par minut bolo ok tak drzim palce
Mojej mame co padol SonyEricsson tak som jej ho rozobral hned a potom vsusil. susil som to asi par dni cca 3 dni samosky fenom. A uz ide. ale ako moze panut niekomu mobil do vody???
no predpokladam ze mas obrazovku v riti...mne sa raz stalo, ze mi nechtiac spadol do vane...akoze v podstate fungoval len som musela vymenit obrazovku...nie moc lacna zalezitost...
mmm sak aj mne ide zapnut ale biely display a mam ho pravdepodobne vybity a ted neviem ci ho aj mam dat nabit...skusim ho nechat este susit ale som ho skusala fenom susit a stale biely display....neviem skusim ho teda susit asopn 3x denne a uvidime co bude a ak nic zanesiem ho do orange ale tam im asi nemam povedat ze mi padol do vody ze???marek ja som ti to hovorila ale asi si ma nepocuval !a to vraj nikinka sotila kamena a jemu sa vysmikol a padol do priehrady..ak vies de je to to je ten potocik pri troch brezach...hadam pojde
mojej segre ties spadol telefon do zachodu ..................................a este k tomu sa aj rozbil,,potom ho lovila bola to sranda..A neboj osus ho a budeč v poho,a ak nie tak hybaj s nym do servisu
Ajkalifeslove// ja som kamena nesotila!! sak on bol tam pri priehrade tam pri tej medezere kade preteka voda a ja som bola tam hore skoro az na ceste takzee,ja som sa nanho akurat pozerala bo tusim daco isiel urbit so skejtom a mobil mu vypadol z vacku ci z kade ale hned este jak padal za nim natiahol ruku........
mnoo..mas to blbe...ale niekedy mobil zostane nefunkcny a niekedy zostane v pohodde ale moze sa to prejavit aj po 3mesiacoch neskor to ze padol do vody....
mne sa to tiež raz stalo ale nespadol len sa trošku nemočil...bola to vyklapačka a tiež nešiel displej oprava "len" 800sk..drzim palce aby šiel aj bez nej
ešte si spomínam, ako raz spadol kamarátke mobil do jogurtu, bola som pri tom a skoro som umrela od smiechu, sa jej skĺzol popri tvári a žblnk do čučoriedkového jogurtu
hhh ale zevraj ona s tym nic nema to hovorila ona.. ale ze je tuky tak to viem davno...a vo vode bol len 2sekundy...a pozri...no sak ale o tyzden ho skusim dat do opravy sak mne hento s displayom robil uz davno...a ked som ho dala do opravy tak ho opravili....
mmm som ho uz aj fenovala aj susila....nic stale len biely display...dufam ja ho pojdem zaniest do orange a im poviem sak ze aj predtym mi to robilo...dufam ze ho opravia... a potom budem a ak nie tak ho dam dakde do servisu...ale zas za to platit...uf
Myslíš že v Orangey sú debili?? Že ti uveria že ti to robilo aj pred tým - stačí keĎ ten mobil otvoria a uvidia tam zoxidované spoje a hneď ti na to prídu že si mobil vykúpala a ako iste vieš záruka sa nevzťahuje na mechanické poškodenie užívateľom. Takže ti zostáva iba dúfať....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Ale ak máš dobrý mobil, tak kľudne ti môže dalej ísť. Stačí ho nechať vysučiť, prípadne zaniesť do opravovne.
Držím palce, aby ti šiel
to bude v pohode, neboj sa
mne padol mobil do mlaky tuto sobotu a len som ho vytiahla troska na zastavke o tricko osuchala vybrala kryty aj tie osuchala a konec chvilku som troska blbo pocula ked mi volala kamoska ale aj to o par minut bolo ok tak drzim palce
Len ho nezapínaj!! A keď si ho už zapla len ho vypni, rozober a daj vysušiť, ale poriadne!! Tak deň...potom ho skús zapnúť
a ten to už nerozchodil...
dala som ho nad volant,a tam sa ususil