@relo1 bude to znieť tvrdo,ale.....Kde nie je dôvera nemôže fungovať vzťah.
viem,že ju miluješ a je to ťažké,ale ak ťa raz niekto sklame a teba to veľmi bolí a tá bolesť neprestáva -znamená to,že nie je súdené aby ste boli spolu. Lebo ty si žiarlivý a nakoľko ona sklamala,budeš ju podozrievať stále a to nie je dobré. Viac poradím v ts
Osobne by som nezniesla, keby ma vo vzťahu frajer kontroluje (čítanie sms, mailov napriklad) či akokoľvek inak obmedzuje...
Keď ťa bude chcieť podviest, podvedie ta tak či tak a ani tvoja kontrola tomu nezabráni. Tak ak o nu nechceš prist, tak sa uvedom, lebo touto tvojou kontrolou tomu len napomáhas...
@ anthvillie Proste ja jej verím ale nie na 100% a dúfam že ma zasa nesklame ,, a mám svoju hordosť kamaríde ,, vieš to máš tak keď mne niekto pozrie do telefóna tak ja asi tiež môžem či nie ?? ... @ james144 či by si bol račej keby ti vravela že ta miluje a za chrbtom by riešila niekoho iného ?? ... a to hovorím len príklad keby tvoja priatelka ti to urobila ,,, neviem ako by si sa potom zachoval ... ...
dovera je vo vztahu velmi dolezita a tym ze ju kontrolujes nic neziskas prave naopak.Ak raz sklamala tvoju doveru tak uz to nikdy nebude v poriadku aj ked sa neviem ako budete snazit...zalezi aj od mnozstva okolnosti ale mas 20 rokov zivot pred sebou a stretnes este kopu dalsich dievcat .
1. čo znamená "riešiť niekoho cez internet"? ja totiž slovo "riešiť" poznám v zmysle anglického "make out", čiže menej presne povedané bozkávať sa...
2. hm, väčšinou je to tak že keď na niečo neprídeš tak sa to nikdy nedozvieš...
3. jediné čo môžeš spraviť ak ten vzťah nechceš zabiť je fakt jej znovu začať veriť, proste zahodiť to čo sa stalo za hlavu. a ak ti to spraví znova, tak ju pošli do kelu. alebo jej donekonečna odpúšťaj, a zmier sa s tým. to závisí od toho či/ako veľmi ju miluješ.
bez dôvery to nepojde... ale ináč chcel by som vidieť ako vy ostatní by ste "nekontrolovali" keby ste mali jasné podozrenie na to že Vás partner podvádza, už vidím ako by sa všetci len hrdo prizerali, však sa skúste trošku doňho vžiť.. myslím že každému komu na svojom vzťahu aspoň trošku záleží by bol vyvedený z miery a chcel by vedieť pravdu
Na tvojom mieste by som sa s ňou normálne porozprával.. Ona si musí uvedomiť že spravila chybu a máš plné právo byť z toho poznačený, ale na druhú stranu Ty si zas musíš uvedomiť že ak jej na tom záleží a zmenila sa tak sa snaž jej veriť a neupodozrievať ju.
je jun nie jul a moja rada ...ako "riesila " na nete s niekym ?nechapem ,co si mam pod tym slovom predstavit ..akoze sa s nimi z netu chcela stretnut a rozvijat nejaky vztah ,alebo len ich tak namotavala a flirtovala ?lebo to su dve rozlicne veci ...sice ,ja viem nemalo by sa ani jedno ani druhe ..ale ked ti vravi ,ze uz s tym prestala ,tak by si jej mohol dat slobodu ,verit jej opat a keby este raz urobila nejaku hlupost sa s nou rozist tak by som aspon ja riesila ..ale zalezi samozrejme ,co znamena to "riesit " v tomto pripade
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a tebe relo1 poviem len tolko ze ked to spravila raz .. povedzme ze hlupost
ale druhy krat ... mne to pride akoby ta mala rada ale hlada nieco ine .. a ak to roibi len pre zabavu .. tak je potom cudna .. bohuzial
viem,že ju miluješ a je to ťažké,ale ak ťa raz niekto sklame a teba to veľmi bolí a tá bolesť neprestáva -znamená to,že nie je súdené aby ste boli spolu. Lebo ty si žiarlivý a nakoľko ona sklamala,budeš ju podozrievať stále a to nie je dobré. Viac poradím v ts
Keď ťa bude chcieť podviest, podvedie ta tak či tak a ani tvoja kontrola tomu nezabráni. Tak ak o nu nechceš prist, tak sa uvedom, lebo touto tvojou kontrolou tomu len napomáhas...
Ale to je jedno, vies, že je to jej nepríjemné a aj tak to robíš/si to spravil. A o to ide.
1. čo znamená "riešiť niekoho cez internet"? ja totiž slovo "riešiť" poznám v zmysle anglického "make out", čiže menej presne povedané bozkávať sa...
2. hm, väčšinou je to tak že keď na niečo neprídeš tak sa to nikdy nedozvieš...
3. jediné čo môžeš spraviť ak ten vzťah nechceš zabiť je fakt jej znovu začať veriť, proste zahodiť to čo sa stalo za hlavu. a ak ti to spraví znova, tak ju pošli do kelu. alebo jej donekonečna odpúšťaj, a zmier sa s tým. to závisí od toho či/ako veľmi ju miluješ.
Na tvojom mieste by som sa s ňou normálne porozprával.. Ona si musí uvedomiť že spravila chybu a máš plné právo byť z toho poznačený, ale na druhú stranu Ty si zas musíš uvedomiť že ak jej na tom záleží a zmenila sa tak sa snaž jej veriť a neupodozrievať ju.