karamelovú milku, leto, letnú búrku, mätový čaj, Taliansko, pláž, piesok v plavkách, lesky na pery, kvalitné perá, knihy (takmer všetky), vône, rozhorúčený asfalt, potápanie, lyžovanie- ísť šusom dole a prevetrať hlavu, písanie, hudbu, orgazmus, chlapské chĺpky pod pupkom, topánky na vysokom podpätku, poriadne silnú kavú, skoro ráno ísť po diaľnici, resp. nejakej dlhej, nekončiacej ceste, byť schúlená pri niekom v prenatálnej polohe, pozerať si fotky Helmuta Newtona, pocit slobody, zamilovanosti, závislosti na niekom, smiech, taký až plačem a bolí ma bránica, urobiť zrazu nieoč úplne inak, urobiť nejakú zásadnú zmenu v živote, tridsaťpäť stupňové horúčavy, vyjsť v zime v noci len tak na balkón a trošku nech ma strasie,...
nechce sa mi menovať lebo je to vela veci a z osob a neda povedať lebo furt sa to meni niekto ma sklame skamaratim sa s niekym inym zas ma sklame atd..iba viem ze mam rada svoje morča aj Dottyho,Lillinku nech odpocivaju v pokoji
pocit - ked sa netreba na dalsi den pripravovat do skoly a asi aj ten orgazmus uz spomenuty
vec - moj iPod a lebtap
niekoho - dievcata a seba samozrejme
nieco - vid. vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
vec - moj iPod a lebtap
niekoho - dievcata a seba samozrejme
nieco - vid. vec
Najprv moju kamaratku a potom kremese.
pocit tu neopisatelnu lasku od mojej milej
vec durex!
niekoho moju milovanu @deraina
nieco postel a v nej milovana a moct lahnut vedla nej
pocit slobody :p