Myslím že to bude láska,keby jej nebolo,tak by sme na svete nemohli zažívať krásne veci,aj keď sa dosť často stáva,že práve láska robí najväčšie ryhy v našom srdci....Asi by som si svet bez nej a ani môj život nevedela predstaviť
tu mám v paži
Ja skôr milujem na živote život. A Potom tie užastné prekvapenia ...Práve včera o tretej ráno som zčala život znovu milovať ..Lebo blink sa dali dokopyyy
Na živote mať rád, každý deň ktorí môžem prežiť s kamošmi,
takže mám na ňom rád kamošov a dievčatá
svoje pocity ako je radosť, strach, láska či šťastie
svojich blízkych a vlastne celý svoj život zbožňujem aj napriek tomu, že ho občas preklínam.
Jeseň.
Dážď.
Predĺžené víkendy.
Smrteľne prepchaté busy na Námestí osloboditeľov.*
Vôňu kníh.
Samotu a melanchóliu.
Mätový čaj.
Remarq(u?)ove diela.
Rozum a cit v originálnom dabingu.
Výtvarnú vo štvrtok, keď sedíme pätnásti naskladaní na troch stoličkách, váľame sa po sebe bez rozdielu pohlavia, smejeme sa nad sprostosťami, ničíme majetok školy, skrášľujeme triedu kečupom na stene a riedidlom v kvetináči a navzájom si vyžierame desiatu.
ja mam na živote rada...dokopy skoro všetko...zo všetkého sa predsa život skladá a všetko zažívame...samozrejme že niektoré chvíle nechcem prežiť...ale to k tomu patrííí... ...čiže život sám o sebe je kráásny
•jedlo,čokoládu
•smiech
•kamošov, hlavne jednu, ktorú som nevidela 3 roky, ale spomeniem si na ňu každý deň
•ranné vstávanie
•to, že každý deň si môžem urobiť a zariadiť úplne iným, spoznávať nových ľudí, ..
•seba, aj keď sa snažím vyhovieť ostatným, chcem a možno márne sa pokúšam priblížiť k akejsi dokonalosti, ktorú som si sama navrhla, a častokrát sa mi to nedarí..
•medziľudské vzťahy
•moje nálady
•zmysly, mozog a všetko, vďaka čomu môžem každý deň vnímat okolitý svet
•sny
•spánok
•mhd
..a vlastne,.. je toho ešte veľa, mohla by som pokračovať ešte dlho, kým by som vymenovala všetko, čo ma akýmsi spôsobom obohacuje, vďaka čomu/komu som zažila v mojom, zatiaľ krátkom, živote veľa pekných, zábavných, no aj smutných chvíľ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ja skôr milujem na živote život. A Potom tie užastné prekvapenia ...Práve včera o tretej ráno som zčala život znovu milovať ..Lebo blink sa dali dokopyyy
nenavidim falos
takže mám na ňom rád kamošov a dievčatá
svoje pocity ako je radosť, strach, láska či šťastie
svojich blízkych a vlastne celý svoj život zbožňujem aj napriek tomu, že ho občas preklínam.
Dážď.
Predĺžené víkendy.
Smrteľne prepchaté busy na Námestí osloboditeľov.*
Vôňu kníh.
Samotu a melanchóliu.
Mätový čaj.
Remarq(u?)ove diela.
Rozum a cit v originálnom dabingu.
Výtvarnú vo štvrtok, keď sedíme pätnásti naskladaní na troch stoličkách, váľame sa po sebe bez rozdielu pohlavia, smejeme sa nad sprostosťami, ničíme majetok školy, skrášľujeme triedu kečupom na stene a riedidlom v kvetináči a navzájom si vyžierame desiatu.
---
* a milujem socíkovské názvy ulíc a budov
•smiech
•kamošov, hlavne jednu, ktorú som nevidela 3 roky, ale spomeniem si na ňu každý deň
•ranné vstávanie
•to, že každý deň si môžem urobiť a zariadiť úplne iným, spoznávať nových ľudí, ..
•seba, aj keď sa snažím vyhovieť ostatným, chcem a možno márne sa pokúšam priblížiť k akejsi dokonalosti, ktorú som si sama navrhla, a častokrát sa mi to nedarí..
•medziľudské vzťahy
•moje nálady
•zmysly, mozog a všetko, vďaka čomu môžem každý deň vnímat okolitý svet
•sny
•spánok
•mhd
..a vlastne,.. je toho ešte veľa, mohla by som pokračovať ešte dlho, kým by som vymenovala všetko, čo ma akýmsi spôsobom obohacuje, vďaka čomu/komu som zažila v mojom, zatiaľ krátkom, živote veľa pekných, zábavných, no aj smutných chvíľ
Asi slnko, kvety, detský smiech, zvieratká, zaľúbený pohľad, dôveru, istotu, chuť lásky, priateľstva, objatie..