mal som veľa debili a jeden kĽúč to si pamätám a niekedy tam mám kľúče ktore viac menej ani nepotrebujem ale dnes mam 4 kľúče a jeden dobrý antikorový otvárak na pivo (malinovku) na tie sklenené fľaše ten musí byť
uz som myslel, ze tu o tom nikdy nikto nezalozi forum! okrem inych sprostosti tam mam predovsetkym tento fascinujuci kluc. vzdy je hrozna prca, ked si tie kluce necham na stole v spolocnosti nejakych novych ludi a nasledne sledujem ich prekvapene pohlady a udrbavam sa na ich odhadoch, od coho ten kluc asi moze byt prekvapivo im obvykle trva dost dlho, kym uhadnu, ze je to klucenka
@veronikacs preco si tu schranku menila? ja by som bol cely rad, kebyze mozem takyto kluc niekde realne pouzivat pravdu povediac, netusim, od coho je ten moj. raz som nasiel cely zvazok podobnych klucov niekde v garazi a odvtedy jeden nosim. ale fakt, ze mi uz priniesol kopu veselych zazitkov. prisahal by som, ze mi raz jedna baba uverila, ze zijeme v kastieli
Mam dvojo klucov na starych som mala 2 kluce od domu + jeden od skrinky v skole a veela blbosti. Potom si niekto pozical kluce od domu tak uz tam asi ani tie nie su
Teraz mam 3 kluce od ubytka a dala som si k nim asi 3 karticky do obchodu aby som si ich poznala so spolubyvajucou...a tie druhe su niekde doma v skrinke zabudnute
okrem klucov od domu, mam kluce od skrinky v skole a od pivnice, no a mam tam privesok z Gdansk, zo Singapuru, Kuby, Balkanu, Holandska, Pariza a coskoro aj zo San Francisca ♥ a cip na obedy, a kedysi som tam zvykla mat kabliky ktore som si poctivo pletia, ale niekde mi museli vypadnut, tak premyslam, ze zajdem do dracika a znovu si ich kupim a zacnem pliect
Tie kktiny z plechoviek z piva tych tam mam plno potom taky privesok z menom Edward a snurku taku dlhu cerveno ciernu noo akoze snurku na krk myslim alebo ako sa to vola
Vždy som mal viacero príveskov (väčšinou z dovoleniek) ale stále sa nejako odondia, takže teraz mám len prívesok na žetón, ale žetón som stratil a z jedného kľúča ktorý som prestal používať sa stal otvarac na víno
Mám dvojo kľúčov: na kľúčoch od bytu mám len kľúče a retiazku (ktorú mám pripnutú k taške karabínkou) a na kľúčoch od práce mám dva prívesky FIAT (jeden kožený a jeden pogumovaný), ktorétam boli, už keď mi šéf dal kľúče a nechcela som ich zložiť, tak sú tam
ja mám len také cute násady na kľúče v tvare Stitch-a a Mimoňa (mala som aj Pandu ale tá sa rozpadla)... a okrem toho len takú "figúrku" ... tuším zipáčik sa to volá alebo dačo také a je to ružové zvieratko s nápisom Maznáčik
na druhých kľúčoch už ani neviem čo mám, tie sú zapadnuté v taške a nepožívam ich doma u rodiny som dávno nebola
na jednom zväzku mám 4 kľúče a eiffelovku, ale teda nemá pre mňa žiadny význam, len sa mi lepšie hľadajú v taške/vo vrecku keď je na nich niečo väčšie
a na druhom zväzku mám asi 3 kľúče a tuším tam je nejaký zelený kovový zver, ale neviem, dlho som tie kľúče nevidela a nepoužívala
na kľúčoch od domu mám len kľúčenku z Bulharska v tvare mušle, ktorú mi dala sesternica a na kľúčoch od roboty mám kľúčenku z Austrálie v tvare klokana, tú mám zas od druhej sesternice ...to len ja nikam necestujem a nekupujem ľuďom kľúčenky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
takže mi možete nejaké chujovinky na kluče podarovať
+ eiffelovku a minirámček s fotkou s frajerom
Mam dvojo klucov na starych som mala 2 kluce od domu + jeden od skrinky v skole a veela blbosti. Potom si niekto pozical kluce od domu tak uz tam asi ani tie nie su
Teraz mam 3 kluce od ubytka a dala som si k nim asi 3 karticky do obchodu aby som si ich poznala so spolubyvajucou...a tie druhe su niekde doma v skrinke zabudnute
na druhých kľúčoch už ani neviem čo mám, tie sú zapadnuté v taške a nepožívam ich doma u rodiny som dávno nebola
piesok z LA
a na druhom zväzku mám asi 3 kľúče a tuším tam je nejaký zelený kovový zver, ale neviem, dlho som tie kľúče nevidela a nepoužívala