tiez nic.. priatelovi by som nieco kupila ale sme na tom biedne s peniazkami.. radsej nech sme cez leto spolu akoby som mu mala na vianoce pokupovat neviem co a potom by sme nemali peniaze na cesty..
mám kúpené bratov, otca , strýka. Pre starkú idem kúpiť tesne pred Vianocami, lebo by sa to skazilo A pre mamku a bratovu ženu ešte nemám financie, asi počkám na štipendium :/
celý rok číham, po čom moji milovaní túžia. potom prídu ich narodeniny, zoženiem im to a zasa neviem, čo na vianoce. tak potom znovu napäto číham, a to, čo vyčíham, sa im pokúsim zohnať. keď už je ozaj zle, sadnem, namaľujem, vysuším, zabalím...
mam 10 euri no som svina setrim to preseba boze! ja nezarabam preco mam kupovat luodom teda svojim blizkym nieco ked sama chcem nieco a setrim si nato narodeniny mam v lete a vzdyto do zimy miniem.. ak mi da mama peniaze taksa spolieham ale to radsej nech nic nemaju kupenee toje take blbe si odnej brat prachy a kupt jej nieco..:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov