ty kks toto uz je chore..vy stale musite riesit len ten pravopis ze? pri niektorych tu na birdzi si clovek musi davat pozor aby sa nezmylil co i len v dlzni inak dostane prednasku jak ma spravne pisat..a k teme parky jem len s horcicou
takže donedávna som ich jedol v kombinacii Horčica + kečup..
už asi tak mesiac ich jem takto: Uvarené párky hned ako vyberiem z vody obalím v platkovom syre aby sa pekne rozlial na párku... kým neni ešte rozliatý šupnem ho do pripraveného rožka v ktorom na jednej strane je horčica a na druhej je kečup....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a k téme horčica
Ale môže byť aj párok aj párka,takže ak to myslela ako párka,skloňovanie je dobré,len používa spisovné slová..Takže je tam chyba tak,či tak
teda..myslím
napr.
Stála si len tak v parku
jedla si rohlík a parku
horčica ti stekala po ruke
na veď si sa tak smiala
len si sa smiala
ak horčicu, tak úplné minimum.
sorry, ale toto ma neskutočne vytáča
už asi tak mesiac ich jem takto: Uvarené párky hned ako vyberiem z vody obalím v platkovom syre aby sa pekne rozlial na párku... kým neni ešte rozliatý šupnem ho do pripraveného rožka v ktorom na jednej strane je horčica a na druhej je kečup....
čajíček k tomu .... a mnam