@matus33 že dvojdňový rožok..striasa ma z tej konzistencie, som schopná doň štvrť hodiny ďobať prstom a potom zdesene prehlásiť, že mám morálne výhrady ho konzumovať.
Chlieb, ale ten chlieb musi mat vybornu chut a byt chrumkavy. Taky u nas poznam iba v Terne Nikde inde mi chlieb nechuti, je ako papier a chrumkavy zostava iba prvy den, ak vobec. To uz radsej nejake cersve teple rohliky, bagetu, alebo zemlicky V kazdom pripade nie je nad naozaj dobry a chutny chlebik.
Do rožka nemáte dlubať a skúmať konzistenciu, máte si ho nadšene vovaliť do úst a afektovane prežúvať. Keby mi 15 minút niekto dlubal do čerstvého rezňa so šalátovým listom, zákonite by mi nechutil :p
@Matus33 tak ale ked idem jest dvojdnový rožok tak aj v ustach cítim tu ,,žuvaciu,, konzistenciu....a nechutí mi to ..a chlieb je len trochu tvrdší ale konzistenciu má rovnaku
ja som raz jedol skotsky chlieb a moc velka delikatesa to nebola chutilo to ako cesto zmiesane s drozdim bo skotii z chlebov robia hrianky ale aj tak to vraj neni nejaka dobra pochutka ......zjedol som len polovicu toho skoskeho chleba a mal som dost ale dalo sa to zjest ale potom som to zapil 3 dc mineralky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
102 komentov
Ale keď si mám vybrať medzi dvojdnovým chlebom a dvojdnovým rožkom radšej ten rožok.
je to z praktických dôvodov...krátke prestávky a rožok zjem rýchlejšie
Do rožka nemáte dlubať a skúmať konzistenciu, máte si ho nadšene vovaliť do úst a afektovane prežúvať. Keby mi 15 minút niekto dlubal do čerstvého rezňa so šalátovým listom, zákonite by mi nechutil :p
Keď idem do obchodu, kupujem chlieb len výnimočne, avšak rožky kupujem zakaždým